Ο Christer Björkman ανέλαβε τηλεοπτικός παραγωγός της Eurovision 2017

Ο Christer Björkman ανέλαβε τηλεοπτικός παραγωγός της Eurovision 2017

Αν σας έλειψε…. είναι εδώ και όπως δηλώνει είναι ενθουσιασμένος που επέστρεψε! Να μου πείτε από που επέστρεψε, αφού μόλις πέρσι διοργάνωσε το διαγωνισμό στη Σουηδία, τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα στο Melodifestivalen, ήταν super κριτής στη Junior Eurovision, κριτής στον τελικό της Αρμενίας και σε διάφορους άλλους εθνικούς τελικούς. Πάντως αυτός που όλοι καταλάβετε θα έχει επιτελικό ρόλο και στο φετινό διαγωνισμό. Ο Christer Björkman θα είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός και της Eurovision 2017.

Φαίνεται ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών της φετινής Eurovision, ανάγκασε τους ανθρώπους της EBU να επιστρατεύσουν έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τόσο το διαγωνισμό, όσο και την τηλεοπτική του διάσταση. Ο Christer Björkman λοιπόν που ήταν ο τηλεοπτικός παραγωγός του διαγωνισμού το 2013 και το 2016, θα είναι και στη φετινή διοργάνωση με τα ίδια μάλιστα καθήκοντα. Η ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού, αναφέρει ότι ο άνθρωπος που κατέστησε το Melodifestivalen το πιο πετυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της χρονιάς στη Σουηδία, αλλά και αυτός που ουσιαστικά ευθύνεται για το άψογο τηλεοπτικό αποτέλεσμα των δύο τελευταίων διοργανώσεων επί σουηδικού εδάφους, αναλαμβάνει τηλεοπτικός παραγωγός και της Eurovision 2017. Θα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής της σκηνικής εμφάνισης του κάθε τραγουδιού. Έτσι το κλασσικό επιχείρημα του Έλληνα eurofan για τον εγκάθετο Σουηδό σκηνοθέτη, θα ευδοκιμήσει και φέτος! Ο ίδιος δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην προετοιμασία του πιο σημαντικού μουσικού γεγονότος του πλανήτη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την υπέροχη ομάδα της ουκρανικής τηλεόρασης και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα διοργανώσουμε τον καλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ!

Ο Christer Björkman πέρα από τηλεοπτικός παραγωγός και αρχηγός της αποστολής της Σουηδίας στο διαγωνισμό, ήταν και ο εκπρόσωπος της χώρας του το 1992, στη Eurovision που διεξήχθη στο Μάλμε. Παρά το γεγονός ότι στον τομέα της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων θεωρείται από τους πιο πετυχημένους του χώρου, ως τραγουδιστής και διαγωνιζόμενος στη Eurovision, δεν τα κατάφερε εξίσου καλά, αφού εντός έδρας μάλιστα κατέλαβε την 22η θέση, ανάμεσα σε 23 χώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=P6NmIHfNmPA

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.