Αρμενία 2017: Σήμερα ο 2ος ημιτελικός του Depi Evratesil, με τον Christer Bjorkman στην κριτική επιτροπή

Αρμενία 2017: Σήμερα ο 2ος ημιτελικός του Depi Evratesil, με τον Christer Bjorkman στην κριτική επιτροπή

Μία μόλις εβδομάδα έμεινε για τον τελικό του Depi Evratesil, που είναι το talent show μέσω του οποίου η αρμένικη δημόσια τηλεόραση AMPTV, θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2017. Μετά τον προηγούμενο 1ο ημιτελικό, μόλις 4 καλλιτέχνες έμειναν στη διεκδίκηση της νίκης. Σήμερα πέρα από το τηλεοπτικό κοινό που θα ψηφίσει μέσω sms , 11 κριτές θα δώσουν και αυτοί τις ψήφους τους. Ανάμεσα στους κριτές και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Christer Bjorkman.

Το Depi Evratesil ξεκίνησε τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό του το επόμενο Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξέρουμε τον 11ο εκπρόσωπο της Αρμενίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έξι πρώην eurostars μέσα από αλλεπάλληλες οντισιόν, μουσικές μονομαχίες και δύσκολες επιλογές κατέληξαν στους 6 καλλιτέχνες του 1ου ημιτελικού, έχοντας ο κάθε ένας από έναν διαγωνιζόμενο στην ομάδα του.  Μετά την ψήφο 9 κριτών (που τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα) και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού οι 4 διαγωνιζόμενοι που έμειναν στο Depi Evratesil και θα διαγωνιστούν στον σημερινό 2ο ημιτελικό είναι:

  • Martha στην ομάδα της Anush
  • Artsvik στην ομάδα του Essai
  • Syuzanna στην ομάδα της Inga
  • Egine στην ομάδα του Hayko

Στο σημερινό 2ο ημιτελικό κοινό και και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν τους 2 καλλιτέχνες που θα περάσουν στον τελικό. Όλες οι εναπομείνασες υποψήφιες είναι γυναίκες, ενώ οι κριτές Aram Mp3 και Iveta έμειναν εκτός διαγωνισμού, αφού έμειναν χωρίς διαγωνιζόμενους στην ομάδα τους.

iveta-aram-mp3

Σήμερα το τηλεοπτικό κοινό θα μπορεί να ψηφίζει με sms (μέχρι 20 sms από κάθε τηλέφωνο). Θα μπορούν να ψηφίζουν εκτός της Αρμενίας και από την περιοχή του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Η ψήφος του κοινού θα αποτελεί το 50% της ψηφοφορίας, ενώ το άλλο 50% θα προκύψει από μία διεθνή επιτροπή 11 μελών, ανθρώπων που έχουν σχέση με το διαγωνισμό της Eurovision. Πρόεδρος αυτής της επιτροπής είναι ο επικεφαλής της Σουηδίας στο διαγωνισμό και παραγωγός του Melodifestival Christer Bjorkman, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα των κριτών θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του ημιτελικού.

15590252_2206750062882959_8924955757699617401_n

Το 2ο ημιτελικό του Depi Evratesil μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στις 20.45 από την επίσημη ιστοσελίδα της αρμένικης τηλεόρασης (εφόσον αυτή τη φορά είναι συνεπής με τον προγραμματισμό τους).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.