Ο Andriy Danylko για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Πριν γίνει όλο αυτό, οι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους

Ο Andriy Danylko για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Πριν γίνει όλο αυτό, οι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους

Ο Andriy Danylko, που γνωρίσαμε ευρύτερα ως Verka Serduchka, μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι για τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία αλλά και πως αντιμετωπίζει κι ο ίδιος όλη αυτήν την τραγική κατάσταση του πολέμου.

«Τα πράγματα στο Κίεβο είναι κρίσιμα, συνέχεια ακούμε εκρήξεις. Είναι απίστευτο να κοιτάς έναν δρόμο τον οποίο έχεις κυκλοφορήσει πολλές φορές να είναι εντελώς διαλυμένος. Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι στο σπίτι μου, στην αρχή είχα πάει σε ένα καταφύγιο και οι συνθήκες ήταν άθλιες. Φοβόμαστε και ανησυχούμε αλλά για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος.

Στην αρχή νόμιζα ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό. Θυμάμαι ότι μία εβδομάδα πριν γίνει όλο αυτό παρατήρησα ότι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους. Κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί οι βομβαρδισμοί γίνονται το βράδυ. Πρέπει να κουβαλάμε το χιούμορ μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.