Ο Θεόφιλος των Freaky fortune παρουσιάζει τους..RadioAct

Ο Θεόφιλος των Freaky fortune παρουσιάζει τους..RadioAct

Ο Θεόφιλος Πουζμπούρης απο τους Freaky Fortune που αυτό το καιρό ‘υπηρετεί΄ τη στρατιωτική του θητεία, συνεχίζει τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και μας ΄παρουσιάζει΄ ως μέλος της παραγωγής τους,τους RadioAct.
Το νεανικό συγκρότημα ξεκίνησε τη καριέρα του ως MineTrap και πλέον μετονομάστηκε σε RadioAct.
Ξεκινούν τα μουσικά τους ταξίδια στη Panik Rerords και στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους τραγούδι, που θα είναι ο προπομπός ενός ολοκληρωμένου album.
Τα μέλη των RadioAct είναι είναι οι Γιάννης Χατζηγεωργίου,Δάννης Ντάρλας και Duke στις φωνές,ενώ την παρέα συμπληρώνουν ο Γιώργος Καίκου στη κιθάρα, Πάρις Σκαρτσόλιας στο μπάσο και o Κώστας Στεφανίδης στη ντράμς.
Δύο από τα παιδιά του συγκροτήματος είναι ήδη ΄γνωστά΄ ως φυσιογνωμίες μέσα από την τηλεοπτική τους παρουσία στη τηλεοπτική σειρά ΄Ταμάμ΄ που συνεχίζεται εφέτος για δεύτερη χρονιά (Γιάννης και Πάρης)ενώ ο Πάρης να θυμίσουμε είναι ο ..υιός Πόπωτα Μανωλάκης,από την επίσης ‘κλασσική’ πλέον σειρά του ίδιου καναλιού ΄Το καφέ της χαράς΄
Καλή τους επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.