Από το “Δειλά δεν αγαπώ” στα Mad Music Awards Κύπρου

Από το “Δειλά δεν αγαπώ” στα Mad Music Awards Κύπρου

Η Χάρης Σάββα που ΄έκλεψε τις εντυπώσεις μαζί με τον νεαρό δημιουργό και τραγουδιστή Νέαρχο Ευαγγέλου -με το ΄Δειλά δεν αγαπώ΄- την Ελληνογαλλική ‘σύμπραξη φωνών΄στον Κυπριακό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη Κύπρο στη Eurovision 2015,είναι η τυχερή που σε έναν διαγωνισμό που διεξήχθη στη χώρα της ,κατάφερε τελικώς να διακριθεί και να τον κερδίσει έχοντας ως ΄βραβείο΄ τη δυνατότητα να ανέβει στη σκηνή των “Cytamobile Vodafone Mad Music Awards”μαζί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν στα τέλη του μήνα,για τη μεγάλη αυτή ΄μουσική΄ βραδιά που με αγωνία περιμένουν να ζήσουν για πρώτη φορά και οι Κύπριοι φίλοι μας-μιας που στην Ελλάδα έχει γίνει πλέον θεσμός.
Αξίζουν συγχαρητήρια στη νεαρά καλλιτέχνιδα με την εντυπωσιακή φωνή και εμφάνιση που ήταν η ΄τυχερή΄και θα παρεβρεθεί στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.
Το 2008 να θυμίσουμε πως η Χάρης εκπροσώπησε τη Κύπρο στη “Eurovision Junior” με το ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑ -μαζί με την Έλενα Μανούρη-και από πλευράς μας της ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα της και γιατί όχι να την συναντήσουμε ξανά σ αυτό που προσπάθησε φέτος, να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή τη χώρα της στη Eurovision.
Έχει όλα τα προσόντα.

https://www.youtube.com/watch?v=5MspNV-wsaE

https://www.youtube.com/watch?v=zJTDtPNeq6s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.