Ο Δημήτρης Κοντόπουλος κερδίζει το ρωσικό Grammy για το You’re The Only One

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος κερδίζει το ρωσικό Grammy για το You’re The Only One

Ο Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, επιβεβαιώνει μέρα με τη μέρα τη μεγάλη του επιτυχία στη Ρωσία, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής. Στην χθεσινή απονομή των Grammy στη Μόσχα, κέρδισε το μουσικό βραβείο για τη σύνθεση της ρωσικής εκδοχής του You’re The Only One.

Για πρώτη φορά εδώ και 22 χρόνια μία συμμετοχή της χώρας στη Eurovision κερδίζει το βραβείο Grammy. Κάτι που δεν κατάφερε το νικητήριο Believe, κέρδισε το You’re The Only One του Sergey Lazarev. Αφού εδώ και μήνες βρίσκεται συνεχώς στα μουσικά charts της Ρωσίας, χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Μόσχας όπου έγινε η απονομή των βραβείων μπροστά σε 40.000 θεατές, το τραγούδι που έφερε τη Ρωσία στην 3η θέση της φετινής Eurovision και στην 1η του televoting, χάρισε άλλη μία διάκριση στους δημιουργούς του. Ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος κέρδισε λοιπόν ως συνθέτης του κομματιού την ύψιστη ίσως μουσική διάκριση της Ρωσίας.  Έτσι ο πετυχημένος δημιουργός μετά τις συμμετοχές του στη Eurovision για τις Λευκορωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν και φυσικά Ρωσία, με αυτό το βραβείο ουσιαστικά καθιερώνεται ως ένας από τους σημαντικότερους συνθέτης της περιοχής.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη ρωσική version του τραγουδιού που έφερε το βραβείο στον Δημήτρη Κοντόπουλο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.