Ουκρανία 2017: Η Jamala και η Verka Seduchka στην κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού της χώρας

Ουκρανία 2017: Η Jamala και η Verka Seduchka στην κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού της χώρας

Τα κανάλια NTU και STB που διοργανώnουν την εθνική επιλογή της Ουκρανίας για τη Eurovision, ανακοίνωσαν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής. Πρόκειται για την Jamala, τον Andriy Danilko και τον Konstantin Meladze. Η Jamala είναι η νικήτρια της Eurovision 2016 για την Ουκρανία με το “1944”, o Andriy Danilko είναι ο καλλιτέχνης που ενσαρκώνει το ρόλο της Verka Seduchka (2η θέση στην Eurovision 2007 με το τραγούδι “Dancing Lasha – Tumbai”), ενώ ο Konstantin Meladze είναι συνθέτης και μουσικός παραγωγός και θα είναι ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ρόλο που κατέχει από πέρσι. Ο Danilko ήταν και πέρσι στην κριτική επιτροπή της Ουκρανίας, ενώ η Jamala είναι το καινούργιο πρόσωπο, που θα αντικαταστήσει την Ruslana, την νικήτρια του 2004 με το “Wild Dances“.

H Jamala δήλωσε για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή:

Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής για την εθνική προεπιλογή. Είμαι κολακευμένη και λίγο φοβισμένη, γιατί ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα υπάρχουν σίγουρα συνάδελφοι μου με τους οποίος θα έχουμε βρεθεί σε φεστιβάλ και συναυλίες. Ξέρω σίγουρα ότι θα είμαι αντικειμενική, εξάλλου η αρχή μου είναι να λέω πάντα την αλήθεια. Πιστεύω πως θα διαλέξουμε έναν άξιο εκπρόσωπο για την Ουκρανία.

Συνολικά 500 καλλιτέχνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν την Ουκρανία, οι ημιτελικοί της Ουκρανικής προεπιλογής θα διεξαχθούν στις 4 και 11 Φεβρουαρίου ενώ ο μεγάλος τελικός στις 18 του ίδιου μήνα. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Serhiy Prytula, γνωστός κωμικός και τηλεπαρουσιαστής της Ουκρανίας με μεγάλη αγάπη για την Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.