Ουκρανία: Κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού της MARUV, “Siren Song”

Ουκρανία: Κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού της MARUV, “Siren Song”

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το πρωί το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της MARUV, Siren Song, με το οποίο η τραγουδίστρια κέρδισε στην εθνική επιλογή της Ουκρανίας για την Eurovision 2019, Vidbir.

Παρόλο που το τραγούδι ήταν το αγαπημένο φέτος για πολλούς φαν, η δημόσια τηλεόραση της χώρας UA:PBC, ανακοίνωσε ότι η  MARUV δεν θα είναι η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο προσεχές διάστημα η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ρωσία, με την οποία η Ουκρανία βρίσκεται σε διαμάχη μετά την κατάληψη της Κριμαίας το 2014. Στη συνέχεια προτάθηκε από το κανάλι στους Freedom Jazz και Kazka, που κατέλαβαν αντίστοιχα την 2η και 3η θέση του εθνικού τελικού, να εκπροσωπήσουν την χώρα στον διαγωνισμό, κάτι που τελικά αρνήθηκαν κι έτσι η Ουκρανία αποχώρησε από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Siren Song:

 

4 σκέψεις για το “Ουκρανία: Κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού της MARUV, “Siren Song”

    1. Mπα κυκλοφορούν και καλύτερες στα στριπτιτζάδικα. Πάντως σίγουρα θα έφτανε ψηλότερα από την Κύπρο · άγιο είχε η Τάμτα που δεν την έστειλαν τελικά. Όσο νά ‘ναι μια 25χρονη δίμετρη ουκρανή πείθει στον ρόλο της αυστηρής αφέντρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.