Ουκρανία: Η πενταμελής κριτική επιτροπή θα επιλέξει την συμμετοχή των Gо_A για την Eurovision 2021

Ουκρανία: Η πενταμελής κριτική επιτροπή θα επιλέξει την συμμετοχή των Gо_A για την Eurovision 2021

Αν και λίγες μέρες πριν οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας για την Eurovision 2021, Gо_A, μας είχαν ενημερώσει πως έχουν ήδη επιλέξει την συμμετοχή τους για τον διαγωνισμό, σήμερα η δημόσια τηλεόραση της χώρας UA:PBC, επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι τους για το Ρότερνταμ θα το επιλέξει η κριτική επιτροπή, που συστάθηκε για αυτόν τον λόγο, ανάμεσα από τουλάχιστον δύο, ενώ η συμμετοχή θα ανακοινωθεί μέχρι τις 10 Μαρτίου!

Πρώτη φορά, από το 2004, δεν θα έχει καμία ανάμειξη το κοινό στο τελικό αποτέλεσμα, αφού η πενταμελής κριτική επιτροπή θα είναι αυτή που με την βαθμολογία της θα καθορίσει την συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό.

Τα 5 ονόματα της κριτικής επιτροπής, είναι τα εξής:

  • Jamala – Νικήτρια της Eurovision 2016
  • Eugene Filatov – Μέλος του συγκροτήματος The Maneken
  • Ruslan Kvinta – Μουσικός παραγωγός, συνθέτης, τραγουδιστής
  • Yaroslav Lodygin – Σκηνοθέτης, παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC
  • Dmitry Khorkin – Ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, παραγωγός του Ukrainian Radio και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC

Οι Gо_A, πέρυσι διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision, με το τραγούδι Solovey, καταφέρνοντας να κερδίσουν την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.