Βουλγαρία: Το νέο άλμπουμ της VICTORIA θα περιέχει την συμμετοχή της για την Eurovision!

Βουλγαρία: Το νέο άλμπουμ της VICTORIA θα περιέχει την συμμετοχή της για την Eurovision!

Η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020 και 2021, VICTORIA, αποκάλυψε ότι ένα από τα 5 τραγούδια του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, θα είναι η συμμετοχή της για το Ρότερνταμ!

Η ίδια, δήλωσε:

Κάθε νέος καλλιτέχνης ονειρεύεται το πρώτο του άλμπουμ. Είμαι περήφανη που θα μπορώ επιτέλους να μοιραστώ το EP μου με τον κόσμο. Ο τίτλος είναι λίγο δραματικός περιγράφοντας το ύφος των τραγουδιών στο άλμπουμ. Νομίζω ότι ωρίμασα πολύ το 2020, που ήταν μια δραματική χρονιά.

Στο κανάλι της VICTORIA στο Youtube, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα κυκλοφορήσουν lyric videos και λεπτομέρειες για το κάθε τραγούδι του νέου της άλμπουμ.

Αύριο, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης “Denyat zapochava s Georgi Lubenov“, όπου θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του βουλγαρικού τραγουδιού για το Eurovision 2021.

Τον Νοέμβριο, η VICTORIA κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο Ugly Cry, δηλώνοντας ότι αυτό, μαζί με κάποια άλλα, θα είναι υποψήφιο στην επιλογή της συμμετοχής της για το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.