Ουκρανία: Εκτός Vidbir η TAYANNA!

Ουκρανία: Εκτός Vidbir η TAYANNA!

Η TAYANNA, μία από τους συμμετέχοντες και της εθνικής επιλογής της Ουκρανίας για την Eurovision 2019, αλλά και υποψήφια του Vidbir το 2017 και 2018, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram ότι τελικά θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ανάδειξης εκπροσώπου της Ουκρανίας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ TAYANNA

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα δημοσίευσε η τραγουδίστρια:

Φίλοι, γεια σας! Έχω ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Χθες το απόγευμα πήρα μια πολύ δύσκολη αλλά συνειδητή απόφαση. Δεν θα συμμετέχω πλέον στον Εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο για όλους. Ελπίζω να το αντιμετωπίσετε με σεβασμό και εκτίμηση.

Μερικές φορές το σύμπαν δεν σου δίνει κάτι, όχι γιατί δεν το αξίζεις, αλλά επειδή αξίζεις κάτι άλλο. Σε επιβεβαίωση αυτού, αισθάνομαι ότι τώρα πρέπει να κάνω αυτή την επιλογή.

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα συμμετεχόντων, αλλά χρειάζονται ένα εισιτήριο για το Ισραήλ περισσότερο από μένα.

Και με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα ότι ο κύριος ανταγωνισμός στη ζωή ενός δημιουργικού ατόμου είναι ένας ανταγωνισμός με τον εαυτό του. Είναι πιθανόν να κερδίσει μόνον υπό μια προϋπόθεση – να είναι ειλικρινής και να έχει την δύναμη να παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Σέβομαι και αγαπώ όλη μας την ομάδα που πιστεύει σε μένα και όλο αυτό το διάστημα έκανε τα πάντα για να επιτύχει αυτόν τον φιλόδοξο στόχο. Αλλά λέω όχι. Αρκετά.

Αυτή τη στιγμή βυθίζομαι σε αυτό που πραγματικά με κυριεύει – την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ και την προετοιμασία μιας σόλο συναυλίας.

Είμαι ευγνώμων σε όλους για την υποστήριξη αυτή τη φορά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και με εμπνέει.

Η TAYANNA είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας της το 2017 με το τραγούδι I love you και το 2018 με το Lelya, καταλαμβάνοντας και τις δύο αυτές φορές την δεύτερη θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=Ip624L2N4io

 

Μία σκέψη στο “Ουκρανία: Εκτός Vidbir η TAYANNA!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.