Ουκρανία: Αποσύρεται από την Eurovision 2022 η Alina Pash

Ουκρανία: Αποσύρεται από την Eurovision 2022 η Alina Pash

Η Alina Pash, η νικήτρια του Ουκρανικού εθνικού τελικού για την φετινή Eurovision,Vidbir 2022, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως αποσύρεται από την Eurovision 2022 και δεν θα εκπροσωπήσει σε αυτήν την Ουκρανία.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες για πλαστογράφηση εγγράφων σχετικές με την επίσκεψη της Alina Pash στην Κριμαία το 2015, και τις έρευνες που είχε ξεκινήσει η Ουκρανική δημόσια τηλεόραση για αυτό το θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Είμαι πολίτης της Ουκρανίας, ακολουθώ τους νόμους της Ουκρανίας, προσπαθώ να μεταδώσω τις παραδόσεις και τις αξίες της Ουκρανίας στον κόσμο. Αυτό που αποδείχθηκε είναι πως αυτή η ιστορία δεν είναι καθόλου αυτό που έβαλα στο τραγούδι μου.

Είμαι καλλιτέχνης, όχι πολιτικός. Δεν έχω έναν στρατό από άτομα δημοσίων σχέσεων, μάνατζερ, δικηγόρους για να αντισταθώ σε όλη αυτή την επίθεση και την πίεση, τη διάρρηξη των κοινωνικών μου δικτύων και στις απειλές. Και επίσης απαράδεκτα τα όσα οι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να λένε χωρίς να κατανοούν την κατάσταση και να ξεχνούν την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη της Ουκρανίας

Δεν θέλω αυτόν τον εικονικό πόλεμο και το μίσος. Ο κύριος πόλεμος τώρα είναι εξωτερικός, ο οποίος ήρθε στη χώρα μου το 2014. Δεν θέλω να είμαι πια σε αυτή τη βρώμικη ιστορία. Με βαριά καρδιά αποσύρω την υποψηφιότητά μου ως εκπρόσωπος της Ουκρανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Δυστυχώς. Λυπάμαι πολύ.

Θα επικοινωνήσουμε με το Δημόσιο και θα υπογράψουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ξεχωριστά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν και με βοηθούν, που ακούνε το τραγούδι και το σημαντικό μήνυμά μου, και όχι τα κουτσομπολιά. Σας Ευχαριστώ! Έχουμε μια ιστορία μαζί σας και πρέπει να αποφασίσουμε ποια θα είναι ❤️

Ας ενωθούμε! Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ!

Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν η Ουκρανική δημόσια τηλεόραση θα επιλέξει τους Kalush Orchestra οι οποίοι ήρθαν δεύτεροι στο Vidbir 2022 ή άλλον καλλιτέχνη να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision, ή εάν θα προτιμήσει τον δρόμο της αποχώρησης από τον διαγωνισμό όπως έπραξε και το 2019 με την περίπτωση της MARUV! Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο η Alina Pash κέρδισε τον Ουκρανικό τελικό.

2 σκέψεις για το “Ουκρανία: Αποσύρεται από την Eurovision 2022 η Alina Pash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.