Ουκρανία: Ακούστε τους Go_A να ερμηνεύουν Live τη συμμετοχή τους “SHUM”

Ουκρανία: Ακούστε τους Go_A να ερμηνεύουν Live τη συμμετοχή τους “SHUM”

Οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας για την Eurovision 2021, Go_A, βρέθηκαν καλεσμένοι στην ουκρανική version του τηλεοπτικού show Lip Sync Battle, όπου παρουσίασαν ζωντανά την συμμετοχή τους για τον διαγωνισμό, SHUM.

Το τραγούδι SHUM, κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να αναφέρεται ότι είναι μία από τις υποψηφιότητες των Go_A για την Eurovision. Στις 4 Φεβρουαρίου, η κριτική επιτροπή που συστάθηκε για την επιλογή τραγουδιού της χώρας και αποτελούταν από τους Jamala (Νικήτρια της Eurovision 2016), Eugene Filatov (Μέλος του συγκροτήματος The Maneken), Ruslan Kvinta (Μουσικός παραγωγός, συνθέτης, τραγουδιστής), Yaroslav Lodygin (Σκηνοθέτης, παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC) και Dmitry Khorkin (Ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός  παρουσιαστής, παραγωγός του Ukrainian Radio και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC), αποφάσισε ανάμεσα από 3 τραγούδια πως καταλληλότερο για τον διαγωνισμό είναι το SHUM.

Η Ουκρανία θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 18 Μαΐου.

Μία σκέψη στο “Ουκρανία: Ακούστε τους Go_A να ερμηνεύουν Live τη συμμετοχή τους “SHUM”

  1. Σαφέστατα προτιμώ την αρχική εκδοχή (αυτή είναι στο live τους στο παραπάνω βίντεο νομίζω και όχι αυτή που θα παρουσιάσουν στο Ρότερνταμ) και για να είμαι ειλικρινής έχω ξενερώσει κάπως.
    Απορώ πως δεν ήταν ενημερωμένοι ότι η αρχική version δε μπορούσε, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, να συμμετέχει στη γιουροβίζιον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.