Ουγγαρία: Απόψε ο 2ος προημιτελικός του A Dal

Ουγγαρία: Απόψε ο 2ος προημιτελικός του A Dal

Ο 2ος από τους 3 προημιτελικούς του A Dal 2016, θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:40 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Duna και Duna World, ενώ διαδικτυακά θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από εδώ. Παρουσιαστές του σόου θα είναι οι Csilla Tatár και Levente Harsányi.

Οι 10 συμμετοχές που θα διαγωνισθούν σήμερα είναι:

André VásáryWhy

Anna PataiColors

C.E.T.Free

https://www.youtube.com/watch?v=XWdnA9BprDM

Gergő OláhGyőz a jó

https://www.youtube.com/watch?v=4yUKlNXVnvM

Group’n’SwingSzeretni fáj

https://www.youtube.com/watch?v=_pWbFxdjU08

Kállay Saunders BandWho we are

Karmapolis & Böbe SzécsiHold on to

https://www.youtube.com/watch?v=7zIUKxP6TS8

Laci GáspárLove and bass

Maszkura és a TücsökrajKinek sírjam

PassedDriftin’

Μετά την παρουσίαση της κάθε συμμετοχής, η τετραμελής επιτροπή θα βαθμολογεί την κάθε μία από το 1 έως το 10, ενώ κατά τη διάρκεια των τραγουδιών οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα τα ψηφίζουν είτε με sms ή online ή μέσω της εφαρμογής στα κινητά τους, για το κάθε ένα ξεχωριστά. Οι 5 καλλιτέχνες που θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες από την ψηφοφορία επιτροπής (80%) και τηλεθεατών (20%), θα προκριθούν απ’ευθείας στου ημιτελικούς.

Έπειτα, το κοινό θα κληθεί να αποφασίσει ποιος από τους εναπομείναντες 5 θα είναι αυτός που θα ακολουθήσει τους υπόλοιπους στην επόμενη φάση των ημιτελικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.