Ουγγαρία 2017: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του A Dal

Ουγγαρία 2017: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του A Dal

Έπειτα από τρεις προκριματικούς γύρους και 30 συνολικά διαγωνιζόμενους, φτάσαμε στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του A Dal, την διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Ουγγαρίας για την Eurovision 2017. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Csilla Tatár & Levente Harsányi. Από τον κάθε προκριματικό που προηγήθηκε προκρίνονταν στους ημιτελικούς 6 συμμετοχές (σύνολο 18). Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται οι 9, από τις οποίες μόνο οι 4 θα προκριθούν στον τελικό της 18ης Φεβρουαρίου.

Οι 9 υποψήφιοι του πρώτου ημιτελικού, είναι οι εξής:

  1. Gina KanizsaFall like rain
  2. ChaseDust in the wind
  3. Spoon 21Deák
  4. Dávid HendersonWhite shadows
  5. Viki SinghRain
  6. Joci PápaiOrigo
  7. The CoupleVége van
  8. Gigi RadicsSee it through
  9. SoulwaveKalandor

Όπως και στα προηγούμενα σόους,η ψηφοφορία θα αποτελείται από 2 γύρους. Στον πρώτο γύρο κριτική επιτροπή (80%) και κοινό (20%), θα ψηφίσουν τους συμμετέχοντες της αρεσκείας τους. Οι 3 με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό. Έπειτα, οι εναπομείναντες 6, θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού όπου θα προκρίνει ακόμη έναν (4 στο σύνολο). Η 4μελής κριτική επιτροπή αποτελείται από τον Caramel (τραγουδιστής κυρίως της RnB), την Zséda (από τις σπουδαιότερες ποπ τραγουδίστριες της χώρας), τον Károly Frenreisz (τραγουδιστής και συνθέτης) και τον Miklós Both (συνθέτης, ερμηνευτής και κιθαρίστας).

Ο πρώτος ημιτελικός του A Dal θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρας Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.