Ουγγαρέζος -Παπαδημητρίου αντί Συνατσάκη?

Ουγγαρέζος -Παπαδημητρίου αντί Συνατσάκη?

Μετά το πρόβλημα όπως ακούγεται. που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ΄απαγόρευση΄ που το τηλεοπτικό κανάλι Ant1 έχει θέσει στην Μαίρη Συνατσάκη-λόγω του αποκλειστικού συμβολαίου-που έχει μαζί του, για την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού αρχές Μαρτίου για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2015,ένα ακόμα όνομα έχει έρθει στο τραπέζι μαζί με αυτό της ηθοποιού-παρουσιάστριας Ντορέττα Παπαδημητρίου-η οποία είναι έως αυτή τη στιγμή η μόνη σίγουρη-αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ερχόμενο  απο το Mega channel εάν και αυτό ισχύσει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ένας παρουσιαστής με συνεχή παρουσία για πολλά χρόνια στην πρωινή -και όχι μόνον ζώνη του καναλιού-έως την τελευταία παρουσία του στα backstage του ψυχαγωγικού προγράμματος Just the 2 of us αλλά και την παρουσία του καθημερινά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή.Τα σενάρια πολλά ,κάποιοι μιλούν πως ακόμα μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα με την Μαίρη Συνατσάκη και το Mad,αλλά όλα ακόμα είναι ρευστά και θα διευκρινισθούν από το δελτίο τύπου που σύντομα θα ανακοινωθεί.Λέτε να δούμε τελικά τριάδα παρουσιαστών ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.