Ολοκληρώνονται οι πρόβες στην Ελλάδα για τη Μαρία Έλενα

Ολοκληρώνονται  οι πρόβες στην Ελλάδα για τη Μαρία Έλενα

Έτοιμη η Μαρία Έλενα Κυριάκου και όλη η Ελληνική αποστολή για να ταξιδέψει στην Αυστρία, έχοντας στις βαλίτσες τους τις ευχές όλων των Ελλήνων για την 60η Eurovision.
Η Μαρία Έλενα ολοκληρώνει τις τελευταίες της πρόβες στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όπου υπό το άγρυπνο βλέμμα της χορογράφου Μαρίας Λυραράκη ετοιμάζει τις ΄δικές μας εκπλήξεις΄ για το “One last breath” με στόχο τον τελικό της 23ης Μάη.
Η χορογράφος που η Ελληνική αποστολή εμπιστεύτηκε για φέτος,έχει δώσε δείγματα όσον αφορά τη Eurovision και όταν επιμελήθηκε την εμφάνισης της Ελλάδας το 2007 με τον Σαρμπέλ στο«Yassou Maria» με εύρημα την καρδιά που σχημάτισαν τα χέρια των χορευτριών μας, το 2008 με τη Καλομοίρα στο «Secret Combination» στον Ελληνικό τελικό με τα σώματα των χορευτών να αναγράφουν την λέξη ΄Love΄-έχοντας ο καθένας και απο ένα γράμμα της λέξης στην πλάτη του,και το 2013 με τους Koza Mostra και με το «Alcohol Is Free» όταν ξεσήκωσαν το στάδιο χορεύοντας σε κινησιολογία που θύμιζε Ζorba με τα όργανα που κρατούσαν επί σκηνής να ΄φωτίζουν΄καθώς και με τη Δέσποινα Ολυμπίου που συμμετείχε για την Κύπρο σε μια λιτή αλλά συγκλονιστική εμφάνιση επί σκηνής.
Στο βιογραφικό της ανήκουν επίσης η συμμετοχή της στο Shake it ως χορεύτρια καθώς και η επιμέλεια της συμμετοχής της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό.
Η Ελληνική ομάδα αναχωρεί την Κυριακή και στις 11 Μαϊου θα βρίσκεται στην Βιέννη αφού αυτή τη μέρα θα ξεκινήσουν οι πρόβες και οι συνεντεύξεις τύπου.
Η πρώτη μας πρόβα όπως σας έχουμε ενημερώσει προ καιρού έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα στις 17:30 το απόγευμα ενώ η πρώτη συνέντευξη τύπου στις 19:55και θα διαρκέσει 20 λεπτά.
Τις τρεις επόμενες μέρες η τραγουδίστρια και η ομάδα της Ελληνικής συμμετοχής θα συνεχίσουν τις πρόβες τους στο ξενοδοχείο τους και θα προωθήσουν το τραγούδι μας με κάποιες προγραμματισμένες εκεί εμφανίσεις της Μαρίας Έλενας σε κανάλια και εκπομπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.