Ολοκληρώθηκε το BE.SO. 2017 στη Θεσσαλονίκη!

Ολοκληρώθηκε το BE.SO. 2017 στη Θεσσαλονίκη!

Χθες στο ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση του σωματείου φίλων της Eurovision INFE Greece, Be.So. 2017 (Best Song). Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θεσσαλονικιός και μέλος της ομάδας της Ανδόρας, Αλέξανδρος Πασιατάς.

20 ομάδες, αποτελούμενες από μέλη του σωματείου μας, διαγωνίστηκαν με τραγούδια από χώρες της επιλογής τους. Εκτός από την ψηφοφορία των παικτών, τα τραγούδια βαθμολόγησε και μια 10μελής επιτροπή καλλιτεχνών. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των ομάδων ήρθε το Λουξεμβούργο ενώ την προτίμηση των καλλιτεχνών κέρδισε το Ηνωμένο Βασίλειο (Γιώργος Μιχαήλ, Στέφανος Χαρπαντίδης, Φίλιππος Μπαπαλης) Clean Bandit – Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie. Νικήτρια χώρα του Be.So. 2017 αναδείχτηκε το Λουξεμβούργο (Αναστασία Πετράκη, Γιάννης Κωστίκας, Κωνσταντίνος Καραπατσακίδης) με τη συμμετοχή Nassi – “La vie est belle”, στη δεύτερη θέση ήρθε η Ιρλανδία (Γιώργος Κελέσης,Πέτρος Γκινοσάτης ) Walking On Cars – Speeding Cars, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Άγιος Μαρίνος (Γιάννης Αργυρίου, Θοδωρής Βατμανίδης, Νόρα Γιάκα) με το τραγούδι Emma – Amami. Το Λουξεμβούργο εκτός από την πρωτιά του στη γενική κατάταξη, κατάφερε να έρθει πρώτο και στην ψηφοφορία του κοινού, όπου δόθηκε ξεχωριστό βραβείο.

 

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ακολούθησε ένα ξέφρενο euro-party στο cafe-bar MUZIK!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν σκληρά για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα όσον αφορά το Be.So., αλλά και το πάρτυ που ακολούθησε!

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας αλλά και για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε!

Ραντεβού του χρόνου!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.