Ολλανδία: Ο Jeangu Macrooy εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020

Ολλανδία:  Ο Jeangu Macrooy εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020

Πριν από λίγο η ολλανδική επιτροπή επιλογής ανακοίνωσε ότι ο Jeangu Macrooy θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Σύμφωνα με τον Eric van Stade τον διευθύνοντα σύμβουλο του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα AVROTROS και μέλος της επιτροπής επιλογής:

O Jeangu βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο μας. Το τραγούδι που μας έδωσε άγγιξε αμέσως. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Jeangu θέλει να πάει σε αυτό το ταξίδι μαζί μας!

Ο Jeangu είναι εξίσου ευχαριστημένος με τις ειδήσεις:

Είμαι απερίγραπτα περήφανος και νιώθω τόση τιμή που θα εκπροσωπήσω την Ολλανδία! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το πιο όμορφο πράγμα που έχει συμβεί μέχρι τώρα. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε την Ολλανδία περήφανη! Πάμε!

Λίγα λόγια για τον Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Παραμαρίμπο του Σουρινάμ. Η μουσική του παιδεία ξεκίνησε, στα 13 όταν έλαβε για δώρο στα γενέθλια μια κιθάρα από τους γονείς του. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιουργήθηκε ένα μουσικό δίδυμο. Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχτηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο γηγενές Σουρινάμ, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite όπου υπέγραψε στην “Unnexpected Records”. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρισκόταν σε γρήγορη τροχιά. Από τότε έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει βρεθεί δύο φορές για υποψηφιότητα για τα βραβεία Edison.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.