Ολλανδία: Με την S10 (Stien den Hollander) στην Eurovision 2022!

Ολλανδία: Με την S10 (Stien den Hollander) στην Eurovision 2022!
Η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας AVROTROS, αποκάλυψε ότι η S10 θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο και ότι θα τραγουδήσει στα Ολλανδικά.

S10 είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Stien den Hollander, μίας από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της ολλανδικής alt-pop σκηνής. Η 21χρονη καλλιτέχνης μοιράζεται τις πιο προσωπικές της ιστορίες μέσα από το τραγούδι, την ραπ και τον προφορικό λόγο. Επειδή οι ιστορίες είναι δικές της, είναι σημαντικό να τις λέει στη γλώσσα της, γι’ αυτό και θα τραγουδήσει στα Ολλανδικά. Με εκατομμύρια streams, συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ολλανδίας και διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς μουσικής, η S10 έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη.

Η S10 υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Noahs Ark σε ηλικία 17 ετών, όπου της δόθηκε η δυνατότητα να ηχογραφήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ Snowsniper (2019), το οποίο κέρδισε το πιο διάσημο μουσικό βραβείο της Ολλανδίας, το «Edison». Το δεύτερο άλμπουμ της Vlinders κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα, το 2020, και ακολούθησε μια sold-out περιοδεία και σινγκλ που φιγούραραν στις πρώτες θέσεις των charts.

Πηγή: eurovision.tv

Μία σκέψη στο “Ολλανδία: Με την S10 (Stien den Hollander) στην Eurovision 2022!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.