Ολλανδία: Διαβάστε που θα πραγματοποιηθούν η τελετή έναρξης, το EuroClub και το Eurovision Village

Ολλανδία: Διαβάστε που θα πραγματοποιηθούν η τελετή έναρξης, το EuroClub και το Eurovision Village

Ο Ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, AVROTROS και το Eurovision TV αποκάλυψε πριν από λίγο για το που θα φιλοξενηθούν η τελετή έναρξης – χρυσό χάλι, το EuroClub και το Eurovision Village.

Τελετή έναρξης – Χρυσό χάλι

Την Κυριακή 10 Μαΐου, θα πραγματοποιηθει η τελετή έναρξης στον Τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ. Η τελετή θα μεταδοθεί στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube. Πάντα με την τελετή έναρξης υποδέχονται όλους τους φετινούς καλλιτέχνες στο “κόκκινο χαλί“. Για άλλη μια χρονιά το χρώμα του χαλιού δεν είναι κόκκινο άλλα χρυσό. Το χρυσό χρώμα συμβολίζει  την αξία των αποβλήτων. Το υλικό του χαλιού είναι κυρίως ανακυκλώσιμο. Το Ρότερνταμ είναι μια καταξιωμένη πόλη όταν πρόκειται για απόβλητα και βιωσιμότητα.

EuroClub

Όπως κάθε χρόνο Eurovision χωρίς Euroclub δεν γίνετε.  Το  EuroClub για την Eurovision 2020 θα βρίσκεται στο Maassilo του Ρότερνταμ. Το Maassilo είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κλαμπ στην Ολλανδία και το μέρος για να περάσει κάποιος όλο του το βράδυ έξω. Είναι γνωστό για τον καινοτόμο συνδυασμό χορού, ποπ, τέχνης και θεατρικών εκδηλώσεων.

Το Eurovision Village

Το Eurovision Village θα βρίσκεται στην πλατεία της αγοράς Binnenrotte στο κέντρο του Ρότερνταμ. Η πλατεία είναι μια κοσμοπολίτικη περιοχή με υπερσύγχρονη αρχιτεκτονική, όπως το Markthal. Αυτός ο χαρακτηριστικός χώρος καλωσορίζει τους επισκέπτες σε καθημερινή βάση και τα τελευταία χρόνια, σημειώθηκε αύξηση των ταξιδιωτών σε αυτό το συναρπαστικό hotspot του Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.