Ιταλία: Το μήνυμα του Diodato για τις δύσκολες στιγμές της χώρας λόγω του κορωνοιού

Ιταλία: Το μήνυμα του Diodato για τις δύσκολες στιγμές της χώρας λόγω του κορωνοιού

Η Ιταλία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που δοκιμάζεται έντονα από την εξάπλωση του κορωνοιού με αρκετές απώλειες αλλά και κρούσματα που κοντεύουν τα 12000. Μάλιστα ολόκληρη η χώρα έχει μπει σε καραντίνα κι αρκετοί καλλιτέχνες έσπευσαν να στείλουν το μήνυμά τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Diodato, ο νικητής του φετινού San Remo κι εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα για αυτές τις δύσκολες ώρες μέσω ενός video που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις μένοντας στο σπίτι. Μπορείς να δεις μια καλή ταινία, να ακούσεις μουσική, να μάθεις ένα καινούριο όργανο μουσικής, να βάλεις την ντουλάπα σε τάξη, να βάψεις, να κάνεις σωματικές δραστηριότητες και πάνω από όλα να βοηθήσεις αυτούς που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες ασταμάτητα από τον ιό. Ας κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. #Μένω στο σπίτι και δέχομαι συμβουλές πως να περάσω την ώρα μου.

Η παραπάνω ανάρτηση συνοδεύεται από το #iorestoacasa (μένω στο σπίτι), μήνυμα που προβάλλεται στα κοινωνικά δίκτυα για την κατάσταση που βιώνει η Ιταλία. Δείτε το video εδώ.

Εμείς ευχόμαστε το συγκινητικό μήνυμα του Diodato να έχει ανταπόκριση και να αντιμετωπίσει η χώρα όλα τα προβλήματα λόγω του κορωνοιού.

Πηγή φωτογραφίας: tralala.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.