Οι φετινοί παρουσιαστές στο Κίεβο: Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk και Timur Miroshnychenko!

Οι φετινοί παρουσιαστές στο Κίεβο: Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk και Timur Miroshnychenko!

Μόλις ανακοινώθηκαν επίσημα στο Eurovision.tv τα ονόματα των τριών παρουσιαστών της φετινής Γιουροβίζιον στο Κίεβο. Για πρώτη φορά στην ιστορία θα είναι τρεις άνδρες. Είναι γνωστά πρόσωπα της Ουκρανικής τηλεόρασης. Ο Oleksandr και ο Volodymyr θα βρίσκονται επί σκηνής, παρουσιάζοντας τα προκαταρκτικά και τα αποτελέσματα, ενώ ο Timur θα αναλάβει το green room.

Ο Oleksandr Skichko είναι παρουσιαστής σώου, όπως τα Wake Up, Star Way και Sing Like A Star. Ξεκίνησε από τα 15 του και βρέθηκε το 2010 ως διαγωνιζόμενος στα ημιτελικά του Ukraine’s Got Talent, όπου εκτέλεσε μια παρωδία που τον έκανε γνωστό σε όλη την Ουκρανία.

skichko

O Volodymyr Ostapchuk παρουσιάζει το πρωινό πρόγραμμα Morning with Ukraine, αλλά και εκπομπές όπως το Shopping Goddess και το Style Icon. Ασχολείται επαγγελματικά και με τις μεταγλωττίσεις.

ostapchuk

O Timur Miroshnychenko είναι γιούροφαν. Έχει παρουσιάσει πολλούς ουκρανικούς τελικούς, καθώς και τις δύο Junior Eurovision που έγιναν στο Κίεβο, το 2009 και το 2013. Είναι επίσης ο σχολιαστής της Eurovision, της Junior Eurovision, του Eurovision Dance Contest και του Eurovision Young Musicians. Παρουσίασε επίσης την κλήρωση των ημιτελικών. Εκτός Γιουροβίζιον, έχει παρουσιάσει το νεανικό σώου Studio 5, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα How Is It Made?

miroschnychenko

2 σκέψεις για το “Οι φετινοί παρουσιαστές στο Κίεβο: Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk και Timur Miroshnychenko!

  1. Η Lise Ronne δεν είναι άντρας! Η μόνη φορά, πάντως, που δεν υπήρχε καμία γυναίκα παρουσιάστρια ήταν το 1956 στο Lugano, οπότε παρουσίασε ο Lohengrin Filipello.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.