Τι συμβαίνει με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2017. Οι τελευταίες εξελίξεις.

Τι συμβαίνει με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2017. Οι τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στην εκπομπή “Πρωινό Σουκού” με τη Μαρία Μπεκατώρου, η Καλομοίρα έχει θέσει τον εαυτό της στη διάθεση της ΕΡΤ για πιθανή εκπροσώπηση στη Eurovision. Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεδομένου ότι η καλλιτέχνιδα βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Καλομοίρα: “Το Γιουροβίζιον μπορώ να το κάνω μέχρι το 2018. Μετά τα παιδιά θα πάνε σχολείο”

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πρόσθεσε ότι η επαφή με την Έλενα Παπαρίζου μάλλον οδηγείται σε ναυάγιο, όμως έχει κλειδώσει ένα νέο όνομα στις υποψηφιότητες για τον ελληνικό τελικό. Εμείς, από την πλευρά μας εικάζουμε ότι πρόκειται για την Τζωρτζίνα με τον Dj Kon Cept, οι οποίοι έχουν έτοιμο τραγούδι και θα ήθελαν να διαγωνιστούν με αυτό.

Ελλάδα 2017: Ακούσαμε την πρόταση του Kon Cept και της Giorgina για τη Eurovision και…

Το σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ έκανε “αλλαγή πλεύσης” μετά από το περσινό φιάσκο και προσανατολίζεται σε διαφορετικές λύσεις. Φαίνεται ότι πάμε για εθνικό τελικό. Από την πλευρά μας ευχόμαστε να ενδιαφερθούν οι δισκογραφικές εταιρείες και να προτείνουν ό, τι καλύτερο διαθέτουν. Τα ιδιωτικά κανάλια, πάντως, δείχνουν να ενδιαφέρονται για το θέμα και να το προβάλουν.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VT5mZQT6bgQ&feature=youtu.be

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.