Αρμενία: Σήμερα ο 1ος ημιτελικός του Depi Evratesil

Αρμενία: Σήμερα ο 1ος ημιτελικός του Depi Evratesil

Τρία ακόμα shows έμειναν ώστε να μάθουμε επιτέλους τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στο Κίεβο. Σήμερα διεξάγεται ο 1ος ημιτελικός του Depi Evratesil και οι 6 υποψήφιοι που έχουν απομείνει θα γίνουν 4. Για πρώτη φορά η μετάδοση θα είναι live, αφού το κοινό θα έχει την ευκαιρία με τη ψήφο του να επηρεάσει και αυτό το αποτέλεσμα, μαζί φυσικά με τους 6 κριτές.

Από πολύ νωρίς φέτος ξεκίνησε η Αρμενία να ψάχνει τον επόμενο εκπρόσωπο της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Αρμενία που συνήθως τα καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να ξεπεράσει την 4η θέση, που μέχρι στιγμής είναι η καλύτερή της (2008 και 2014).

Το Depi Evratesil (Στο δρόμο για τη Eurovision) είναι μία φιλόδοξη παραγωγή της αρμένικης τηλεόρασης που σκοπό έχει να αναδείξει τον καλλιτέχνη που θα φέρει γιατί όχι την 1η της νίκη στο διαγωνισμό. Μετά από 4 μήνες οντισιόν, μουσικών μονομαχιών και συνεχείς αποκλεισμούς, 6 μόνο υποψήφιοι έχουν μείνει στο κυνήγι της εκπροσώπησης της Αρμενίας το Μάιο στην Ουκρανία. Κάθε ένας από τους 6 κριτές – που όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα μας είναι πρώην εκπρόσωποι της Αρμενίας στη Eurovision -έχει πλέον στην ομάδα του έναν διαγωνιζόμενο. Συνεπώς οι ομάδες είναι διαμορφωμένες ως εξής:

  • Anush Arshakyan –  Marta
  • Aram MP3 –  Lucy
  • Essai –  Artsvik
  • Hayko – Egine
  • Inga Arshakyan – Syuzanna Melqonyan
  • Iveta Mukuchyan – Vahe Aleksanyan

Κάθε υποψήφιος θα ερμηνεύσει από 2 τραγούδια και κοινό και επιτροπή σε αναλογία 50-50 θα επιλέξουν τους 4 που θα περάσουν στον 2ο ημιτελικό. Το Depi Evratesil ξεκινά στις 20.00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την επίσημη σελίδα της αρμένικης τηλεόρασης.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τους 6 υποψήφιους που διεκδικούν μία θέση στον 2ο ημιτελικό του Depi Evratesil:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.