Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή της Eurovision 2022!

Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή της Eurovision 2022!

Τις πρώτες εικόνες της κατασκευής της σκηνής της Eurovision 2022 στο PalaOlimpico στο Τορίνο, μπορούμε να δούμε στα social media, που φαίνεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών.

Η ιδέα πίσω από τη σκηνογραφία είναι το «The Sun Within» που βασίζεται στις κινήσεις του ήλιου, πηγή θεαματικών κινήσεων και τεχνασμάτων φωτός. Οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους θα φιλοξενηθούν σε έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο, όπου η βλάστηση ανακατεύεται με ακτίνες φωτός, αιωρούμενη μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης, μεταφέροντας τους σε μια παιχνιδιάρικη και αρχιτεκτονική διάσταση.

Ο λογαριασμός Eurovision Turkey δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που δείχνει την κίνηση της σκηνής:

Υπεύθυνη για το σχέδιο είναι η Francesca Montinaro, δημιουργός της σκηνής του Sanremo Festival δύο φορές (2013 και 2019). Η Montinaro εξήγησε την έμπνευση πίσω από το σχέδιο:

“Αντιπροσωπεύει την Ιταλία, με τον ήλιο της, τη θάλασσα, την τέχνη και τη φύση της, αλλά πάνω απ’ όλα να αντιπροσωπεύει τους Ιταλούς με τη μοναδική τους κλίση να προσαρμόζονται και να καλωσορίζουν.”

Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Eurovision Turkey δείχνει μια μεγάλη LED οθόνη πίσω από την κατασκευή της σκηνής:

Η σκηνογράφος υπαινίχθηκε επίσης μέσω Instagram ότι οι θεατές μπορούν να περιμένουν ένα LED δάπεδο στη σκηνή:

Ο σχεδιασμός θα ενσωματώσει επίσης το Green Room στο μπροστινό μέρος της σκηνής, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αισθητική μπαρόκ κήπων, όπως εκείνοι στη Villa d’Este, στο Castel Gandolfo, στη Villa Lante και σε άλλες τοποθεσίες σε όλη την Ιταλία, ενώ το νερό θυμίζει σιντριβάνια σε πάρκο. Η Francesca Montinaro εξήγησε ότι θέλει να διασφαλίσει ότι κάθε καλλιτέχνης θα έχει μια πλατφόρμα για να εκφράσει την ταυτότητά του μέσω της σκηνής που έχει σχεδιάσει.

Η Eurovision επιστρέφει στην Ιταλία φέτος μετά τη νίκη των Måneskin στο διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι τους “Zitti e Buoni“. Ο διαγωνισμός του 2022 θα φιλοξενηθεί στις 10, 12 και 14 Μαΐου στο PalaOlimpico του Τορίνο. Τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία ήταν το 1991.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.