Οι νικητές των INFE Greece Polls σε Αυστραλία και Φινλανδία

Οι νικητές των INFE Greece Polls σε Αυστραλία και Φινλανδία

Σήμερα Αυστραλία και Φινλανδία επιλέγουν τους εκπροσώπους τους για την Eurovision 2022 με αποτέλεσμα στο τέλος την ημέρας να γνωρίζουμε 21 από τις 40 συμμετοχές της φετινής Eurovision. Ως infegreece.com πραγματοποιήσαμε δύο δημοσκοπήσεις για τους αποψινούς εθνικούς τελικούς, το Australia Decides και το UMK. Ας δούμε τι ψηφίσατε:

Αυστραλία: Sheldon Riley – “Not the Same”

Αγαπημένη συμμετοχή των αναγνωστών μας για τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας, αναδείχθηκε το “Not the Same” του Sheldon Riley με ποσοστό 27.27%, ενώ με μικρή απόσταση ακολουθούν ο Κύπριος ομογενής Andrew Lambrou με το “Electrify” και το ροκ συγκρότημα Voyager με το “Dreamer”, αμφότεροι με ποσοστό 22.73%. O Sheldon Riley είναι το μεγάλο φαβορί του εθνικού τελικού της Αυστραλίας, και έγινε γνωστός στην χώρα του μετά την συμμετοχή του στην 7η σαιζόν του Αυστραλιανού The Voice.

Φινλανδία: The Rasmus – ”Jezebel”

Στον εθνικό τελικό της Φινλανδίας, UMK 2022, πρώτοι με συντριπτικό ποσοστό 70,83% αναδείχθηκαν οι The Rasmus με το ”Jezebel”. Οι The Rasmus είναι ένα από τα πλέον διάσημα φινλανδικά ροκ συγκροτήματα με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Μεγαλύτερες επιτυχίες τους είναι τραγούδια όπως το ”In the shadows” και το “Livin’ in a World Without You”. Οι The Rasmus αποτελούνται από τους Lauri Ylönen, Eero Heinonen, Aki Hakala, Emppu Suhonen.

Μία σκέψη στο “Οι νικητές των INFE Greece Polls σε Αυστραλία και Φινλανδία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.