Οι ευχές της Μαρίας ΄Ελενας Κυριάκου για το “The Voice 2”

Οι ευχές της Μαρίας ΄Ελενας Κυριάκου για το  “The Voice 2”

Τις ευχές της έδωσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου,μέσω της προσωπικής της σελίδας που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τελικό του παιχνιδιού ανεύρεσης ταλέντων (The Voice 2),-που την ερχόμενη εβδομάδα τελειώνει,-μιας που είχε την τύχη να είναι η ¨πρώτη¨νικήτρια στην πρώτη χρονιά,με το ακόλουθο μήνυμα:

“Πολύ καλές επιτυχίες και στους 4! Με τις ξεχωριστές σας φωνές και ερμηνεία σίγουρα θα μας εντυπωσιάσετε στον τελικό, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα!”

Να αναφέρουμε πώς στην φετινή διαδικασία για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής για την 60η Eurovision, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, συνάντησε “εμμέσως”τον φετινό παίκτη -που διεκδικεί τη πρωτειά στο Voice 2-μιας που ο Κώστας Αγέρης -από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου-έκανε την ενορχήστρωση στο τραγούδι που η ¨ανταγωνίστρια¨ της Θωμαή Απέργη είχε στον Ελληνικό τελικό στη σύνθεση των Χ.Παπαδόπουλου-Γ.Σίννη ¨Jazz και συρτάκι¨.
Η δε συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα Θωμαή Απέργη,με τη σειρά της δεν διστάζει με τη σειρά της να εύχεται ¨καλή επιτυχία¨ στον Κώστα Αγέρη ονομαστικά, μιας που η συνεργασία τους την περίοδο του Eurosong 2015 ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά.
Εν αναμονή να δούμε εάν η ¨εμπλοκή”¨του συγκεκριμένου παίκτη με τη Eurovision 2015 του φέρει γούρι.
Καλή επιτυχία από εμάς και ας νικήσει ο/καλύτερος/η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.