Η Θωμαή Απέργη στηρίζει στο The Voice 2 …

Η Θωμαή Απέργη στηρίζει στο The Voice 2 …

Η Θωμαή Απέργη μια απο τις φετινές υποψήφιες για τον εκπροσώπηση της Ελλάδας στη 60η Eurovision,που προσπάθησε να ταξιδέψει στη Βιέννη για να μάθει τους Ευρωπαίους φίλους μας να χορεύουν “Jazz και συρτάκι”εν μέσω εμφανίσεων της σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με τον Στέλιο Ρόκκο κ τη Δέσποινα Βανδή δεν ξεχνά να στηρίζει με κάθε τρόπο τον φετινό της συνεργάτη Κώστα Αγέρη που έχει φθάσει στο μεγάλο τελικό γνωστού ριάλιτυ ανεύρεσης ταλέντων.
Ο γνωστός Πόντιος καλλιτέχνης έχει καταφέρει να φθάσει στον τελικό,μετά την χθεσινή του εμφάνιση ως μέλος της ομάδας του Αντώνη Ρέμου,και έχει βάλει πλώρη για τη νίκη,μιας που στηρίζεται -όπως προκύπτει απο τις ψηφοφορίες-απο μεγάλο πλήθος κοινού.
Στα προσωπικά της profile που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Θωμαίς.δεν ξεχνά να τον στηρίζει και να προτρέπει τους φίλους της να τον ψηφίσουν.
Να σημειώσουμε ότι η φιλία τους δημιουργήθηκε με αφορμή τη συνεργασία τους για τη Eurovision 2015,μιας που ο νεαρός καλλιτέχνης έκανε την ενορχήστρωση στο τραγούδι που η νεαρή καλλιτέχνιδα τραγοήδησε στον Ελληνικό τελικό Eurosong 2015,μια σύνθεση των Χρήστου Παπαδόπουλου και Γιάννη Σίννη.
Καλή του επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.