Οι εντυπώσεις & τα σχόλια από την πρώτη πρόβα των Argo

Οι εντυπώσεις & τα σχόλια από την πρώτη πρόβα των Argo

“Ο πυρρίχιος χορός μας πάει κατευθείαν στον τελικό του Σαββάτου?”
“Όσοι παρακολούθησαν την πρώτη πρόβα των Argo και του Utopian Land,μιλούν για ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζεται από μία δυναμική χορογραφία που θυμίζει πάρα πολύ… Ζορμπά!
Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν η Μαρία Λυραράκη, “έκανε πάλι το θαύμα της” και το αποτέλεσμα επί σκηνής κατά γενική ομολογία φαίνεται να αρέσει.
Τα έξι μέλη του δικού μας τραγουδιού φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις και -εις πείσμα όσων μας εμφανίζουν εκτός τελικού-στόχο έχουν να κάνουν την έκπληξη.
Σύμφωνα με όσα έχουν σχολιαστεί από τους ξένους φαν στη Ευρώπη οι Argo κατάφεραν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρώτη τους πρόβα παρ όλα τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν και αρχίζουν και ανεβαίνουν στα στοιχήματα και τις επιδόσεις.
Εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα στη σκηνή, όχι όμως αυτά που θα φορέσουν τη μεγάλη βραδιά. Ήταν υποχρεωμένοι απο τους διοργανωτές να φορούν το χρώμα με το οποίο θα εμφανιστούν τη βραδιά του διαγωνισμού ώστε τεχνικά να έχουν ρυθμιστεί τα πάντα (φώτα, σκιάσεις, προβολείς κτλ).
Το λευκό θα είναι λοιπόν και το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην ελληνική εμφάνιση παραπέμποντας “οπτικά” στον Γιώργο Αλκαίο και το Οpa το 2010.
Η δική μας ομάδα φιλοδοξεί για το καλύτερο, και έδωσε εμμέσως την πρώτη της απάντηση σε όλους όσους δεν την υποδέχτηκαν με θετικά σχόλια,από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης του Utopian Land ως το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε στην 61η Eurovision.
Προετοιμάστηκαν εντατικά τους τελευταίους 2 μήνες και το αποτέλεσμα φαίνεται να ικανοποιεί το κοινό της Ευρώπης.
Τα περισσότερα σχόλια από το εξωτερικό είναι θετικά και έως και οι πολύ αυστηροί κριτές μας, δείχνουν να αλλάζουν γνώμη..
Εν αναμονή της δεύτερης πρόβας την Παρασκευής,και της…κρίσης κοινού και επιτροπών την ερχόμενη Τρίτη , οι Argo δίνουν την δική τους απάντηση σε όσα κατά καιρούς γράφτηκαν.

«Δεν έχει ξανασυμβεί να μη φαίνονται οι τραγουδιστές στο βίντεο κλιπ –το θέλαμε εμείς για να δημιουργηθεί μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα- όπως δεν έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει promo tour. Κρίνουν βάσει αυτών των δεδομένων.
Ας δουν την απόδοσή μας πάνω στη σκηνή. Θα διαψευστούν τα στοιχήματα. Η απόδοσή μας θα είναι η απάντηση», δήλωσε ο λυράρης μας επί σκηνής ο Κώστας Τοπούζης.
Όλα τα μέλη της αποστολής δίνουν στη Στοκχόλμη τον καλύτερο εαυτό τους,και ήδη όλοι μιλούν για την απλότητα τους δίχως ίχνος βεντετισμού στις συνεντεύξεις που δίνουν στα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.
Μας δίνουν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με την παρακάτω δήλωση δια στόματος Χριστίνας Λαχανά «θα περάσουμε τον ημιτελικό. Στον τελικό θα είμαστε μέσα στη δεκάδα ή πολύ κοντά σε αυτήν. Θέλουμε να περάσουμε όμορφα, να μας μείνει αξέχαστη η στιγμή και να φανούμε άξιοι στην εκπροσώπηση της Ελλάδας».

Καλή σας επιτυχία Argo.
Είμαστε μαζί σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.