Οι αρχηγοί των 40 αποστολών συναντήθηκαν στη Βιέννη

Οι αρχηγοί των 40 αποστολών συναντήθηκαν στη Βιέννη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υπεύθυνων των αποστολών κάθε χώρας εχθές στη Βιέννη.Εκεί που παραδίδεται ο ‘φάκελος’ της συμμετοχής κάθε χώρας με όλα τα στοιχεία που την αφορούν, τους συντελεστές της, το οπτικοποίημένο φιλμ της κλπ.
Οι 40 επίσημοι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στο στάδιο αλλά και στο Euroclub ενώ αποφασίσθηκε ότι τυπικά η 60η Eurovision θα ξεκινήσει με την παρέλαση των συμμετοχών στο κόκκινο χαλί την Κυριακή 17 Μαίου στο Rathausplatz ενώ την επομένη ημέρα ανοίγει και το χωριό της Eurovision. Η διοργανώτρια χώρα ανακοινώθηκε ότι θα διαγωνισθεί στην θέση 14 του τελικού του Σαββάτου ενώ ανακοινώθηκαν επίσης και οι ημερομηνίες για την επόμενη χρονιά 10 -12 και 14 Μαίου.Η εμφάνιση των φετινών υποψηφίων στη σκηνή θα γίνεται μέσω μιας μαγικής γέφυρας φωτός -κάτι που παραπέμπει στο φετινό λογότυπο της διοργάνωσης-ενώ για τα επόμενα 2 χρόνια εκλέχτηκαν για το Reference Group της Eurovision οι Aleksander Radic (RTVSLO- Σλοβενία), Emilie Sickinghe (AVROTROS-Ολλανδία) και Nicola Caligiore (RAI-Ιταλία)-γνωστός μας από την εκλογή της συμμετοχής της Κύπρου εφέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.