Νορβηγία: Στις 27 Φεβρουαρίου ο τελικός του Melodi Grand Prix

Νορβηγία: Στις 27 Φεβρουαρίου ο τελικός του Melodi Grand Prix

Μιλώντας στην σελίδα ESC Norge, o αρχηγός της Νορβηγικής αποστολής, Stig Karlsen, επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision, Melodi Grand Prix 2021. H Νορβηγική εθνική επιλογή θα ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου, θα διαρκέσει 6 εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου.

Όλα τα shows θα διεξαχθούν στην H3 Arena στην πόλη  Fornebu. Για τις ανάγκες του φεστιβάλ ενώθηκαν 2 studios. Aν και τα άτομα που θα παρευρίσκονται στο φεστιβάλ θα είναι λίγα εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως από την πανδημία του ιού COVID-19, o Stig Karlsen δήλωσε πως το φετινό φεστιβάλ θα είναι ίσως το πλέον σημαντικό όλων των εποχών. Τα πρώτα τραγούδια θα αποκαλυφθούν στο κοινό πιθανότατα μια εβδομάδα πριν από το πρώτο show, στις 9 Ιανουαρίου.

Η Νορβηγία στον διαγωνισμό

Η Νορβηγία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1960. Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού 3 φορές (1985, 1995, 2009). Το 2020 θα διαγωνιζόταν με το τραγούδι της Ulrikke, Attention. Η Ulrikke δεν θα επιστρέψει στην φετινή διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.