Νορβηγία: Στις 19 Φεβρουαρίου ο τελικός του Melodi Grand Prix 2022

Νορβηγία: Στις 19 Φεβρουαρίου ο τελικός του Melodi Grand Prix 2022

Ο Stig Karlsen, Επικεφαλής Αντιπροσωπείας για τη Νορβηγία, επιβεβαίωσε στο escNorge ότι ο τελικός του Melodi Grand Prix 2022, της επιλογής που θα αναδείξει τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Ο Karlsen επιβεβαίωσε, επίσης, ότι η διαδικασία επιλογής εκπροσώπου θα αποτελείται από πέντε ημιτελικούς και τον τελικό. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των 6 σόους, είναι οι εξής:

  • Πρώτος ημιτελικός – 15 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος ημιτελικός – 22 Ιανουαρίου
  • Τρίτος ημιτελικός – 29 Ιανουαρίου
  • Τέταρτος ημιτελικός – 5 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτος ημιτελικός – 12 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 19 Φεβρουαρίου

Ο χώρος στον οποίο θα διεξαχθεί το Melodi Grand Prix 2022 δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα. Επίσης, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα επιτραπεί η παρουσία κοινού στον διαγωνισμό.

Οι υποβολές τραγουδιών για το Melodi Grand Prix βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η προθεσμία υποβολής λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Φέτος, η Νορβηγία εκπροσωπήθηκε από τον TIX. Αρχικά ο ερμηνευτής διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό με το τραγούδι Fallen Angel, καταφέρνοντας να προκριθεί ως δέκατος στον μεγάλο τελικό του Ρότερνταμ. Εκεί, κατέλαβε την 18η θέση συγκεντρώνοντας 75 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.