Νορβηγία: Ποιοι κρύβονται κάτω από τις μάσκες των Subwoolfer;

Νορβηγία: Ποιοι κρύβονται κάτω από τις μάσκες των Subwoolfer;

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε η συμμετοχή των Subwoolfer, Give that wolf a banana, που κέρδισε την εθνική επιλογή της Νορβηγίας για την φετινή Eurovision, μεγάλο θέμα συζήτησης στην Νορβηγία αλλά και ανάμεσα στους Eurofans, είναι η ταυτότητα των δύο μελών του συγκροτήματος που κρύβονται κάτω από τις στολές των κοστουμαρισμένων κίτρινων λύκων!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νορβηγικής εφημερίδας VG, τα δύο μέλη των Subwoolfer είναι οι Gaute Ormåsen και Ben Adams. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ρεπόρτερ της εφημερίδας, καθώς την στιγμή που οι Subwoolfer στην H3 Arena στο Bærum για την μαγνητοσκόπηση της backup εμφάνισής τους, εκείνοι εντόπισαν τα αυτοκίνητα των 2 καλλιτεχνών, του Ormåsen και του Adams, έξω από το στάδιο. Ο αρχηγός της Νορβηγικής αποστολής στην Eurovision, Stig Karlsen δεν αρνήθηκε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες.

Ποιοι είναι οι Gaute Ormåsen & Ben Adams;

Ο Ben Adams είναι Βρετανός τραγουδιστής, πρώην μέλος του συγκροτήματος Α1 με το οποίο ήταν υποψήφιος στο MGP 2010, μέλος το ίδιου συγκροτήματος ήταν ο επίσης υποψήφιος στο φετινό MGP Christian Ingebrigtsen. Ο Gaute Ormåsen έγινε γνωστός μέσα από το Νορβηγικό idol το 2003, ενώ συμμετείχε στο ΜGP το 2010 και το 2013.

Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των δύο μελών των Subwoolfer. To μόνο σίγουρο είναι πως η Νορβηγία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.