Νορβηγία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Melodi Grand Prix 2023

Νορβηγία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Melodi Grand Prix 2023

Απόψε πραγματοποιείται στο Τρόντχάιμ ο μεγάλος τελικός του Melodi Grand Prix 2023, της Νορβηγικής εθνικής επιλογής για την φετινή Eurovision. Απόψε θα διαγωνιστούν συνολικά 9 καλλιτέχνες οι οποίοι προέκυψαν από 3 προκριματικές σειρές. Οι αποψινοί υποψήφιοι είναι οι παρακάτω:

  1. JONE“Ekko inni meg”
  2. Eline Thorp“Not Meant to Be”
  3. Skrellex“Love Again”
  4. Ulrikke Brandstorp — “Honestly”
  5. Umami Tsunami“Geronimo”
  6. Atle Pettersen“Masterpiece”
  7. Swing’it — “Prohibition”
  8. Elsie Bay — “Love you in a dream”
  9. Alessandra “Queen of Kings”

Παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς είναι οι Arian Engebø και Stian Thorbjørnsen ενώ καλεσμένοι είναι οι περσινοί εκπρόσωποι της Νορβηγίας, Subwoolfer οι οποίοι θα ερμηνεύσουν την συμμετοχή τους στην Eurovision “Give that wolf a banana” και το νέο τους single “Worst Kept Secret”. Τα αποτελέσματα του αποψινού τελικού θα διαμορφωθούν κατά 50% από 10 διεθνείς κριτικές επιτροπές και κατά 50% από το κοινό. Ο τελικός του Melodi Grand Prix ξεκινάει στις 20:50 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Στοιχηματικές αποδόσεις

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες τα δύο μεγάλα φαβορί του MGP 2023 είναι η Ulrikke και η Alessandra. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιθανότητες νίκης που δίνονται σε κάθε συμμετοχή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.