Ισραήλ: Αποτελέσματα δεύτερου ημιτελικού – Συμπληρώθηκε η τελική τετράδα του “The Next Star 2020”

Ισραήλ: Αποτελέσματα δεύτερου ημιτελικού – Συμπληρώθηκε η τελική τετράδα του “The Next Star 2020”

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο δεύτερος ημιτελικός της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για την Eurovision 2020, The Next Star, όπου παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται οι τελευταίοι 4 από τους 8 υποψηφίους.

  • Raviv Kaner
  • Gaya Shaki
  • Or Amrami-Brockman
  • Moran Aharoni

Ο ημιτελικός αποτελούταν από δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε duels, με τους κριτές Static & Ben-El TavoriKeren PelesShiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky και Itay Levyαλλά και το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο, να καθορίζουν με την ψήφο τους τους 2 που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο της βραδιάς. Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή “έσωσε” ακόμα έναν από αυτούς που δεν προκρίθηκαν.

  • Raviv Kaner (80%)
  • Gaya Shaki (69% – σώθηκε)
  • Or Amrami-Brockman (83%)

Έπειτα, οι 3 υποψήφιοι ερμήνευσαν από ένα τραγούδι της επιλογής τους και οι 2 με τις περισσότερες ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής, προκρίθηκαν στον τελικό του διαγωνισμού, όπου θα συναντήσουν τους χθεσινούς προκριθέντες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων φιναλίστ του The Next Star 2020 που συμπλήρωσαν την τετράδα του τελικού:

Gaya Shaki – 78 βαθμοί

Or Amrami-Brockman – 86 βαθμοί

Ο τελικός του The Next Star 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, όπου και θα μάθουμε τον επόμενο εκπρόσωπο του Ισραήλ στην Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.