Με το γορίλα στη σκηνή της Eurovision ο Francesco Gabbani!

Με το γορίλα στη σκηνή της Eurovision ο Francesco Gabbani!

Σε συνέντευξη του στο TV Sorrisi e Canzoni ο μεγάλος νικητής του φετινού φεστιβάλ του Σανρέμο και εκπρόσωπος πλέον της Ιταλίας στη Eurovision 2017, αποκαλύπτει τα σχέδια του εν όψει του διαγωνισμού το Μάιο στο Κίεβο. Ανάμεσα στα όσα είπε λοιπόν ο Francesco Gabbani, ήταν ότι ο Γορίλας που τον συνόδευσε στη σκηνή του Teatro Ariston και έχει ήδη γίνει viral, θα τον συνοδεύσει και στην Ουκρανία.

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Francesco Gabbani έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος νικητής της κατηγορίας των Νέων Καλλιτεχνών που κερδίζει και τη Μεγάλη Κατηγορία μέσα σε δύο χρόνια. Από τότε το Occidentali’s Karma, το τραγούδι που του χάρισε την αναπάντεχη νίκη στο Σανρέμο, καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Έχει ήδη γίνει χρυσό στην Ιταλία μέσα σε μία εβδομάδας κυκλοφορίας, το βίντεο στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια views, είναι το ιταλικό βίντεο με τα περισσότερα views μέσα σε ένα 24ωρο, έχει ήδη μπει στα itunes charts 15 χωρών, ενώ φιγουράρει και πρώτο στα στοιχήματα για νίκη στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

gorilla2

Τρεις πολύ γεμάτοι μήνες περιμένουν τον Francesco το επόμενο διάστημα. Πέρα φυσικά από τη Eurovision, προετοιμάζει και το νέο του album που όπως δηλώνει ευελπιστεί να είναι έτοιμο πριν φύγει για το Κίεβο. Όσο αφορά τώρα το διάσημο Γορίλα χαρακτηριστικά αναφέρει:

Δεν ξέρω αν ο Filippo Ranaldi που ετοίμασε τη χορογραφία ετοιμάσει κάτι καινούριο ή θα κάνουμε το ίδιο. Δεν γνωρίζω επίσης ακόμα αν θα προσθέσουμε κάποιους αγγλικούς στίχους στο τραγούδι ώστε να το κάνουμε πιο διεθνές. Ένα πράγμα μόνο είναι σίγουρο, ο γορίλας δεν θα μείνει στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο.

Το Κίεβο λοιπόν θα λικνιστεί και αυτό με τη σειρά του στους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του ιταλικού γορίλα. Μένει να δούμε αν ο γορίλας θα φέρει την ίδια τύχη και εκεί και αν ο Francesco Gabbani, θα ερμηνεύσει δύο φορές το τραγούδι του το βράδυ της 11ης Μαΐου, όπως προβλέπουν τα στοιχήματα στην παρούσα τουλάχιστον φάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.