Με την Josephine και το “Τι” η Ελλάδα στο INFEVISION video contest – Ψηφίστε τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Με την Josephine και το “Τι” η Ελλάδα στο INFEVISION video contest – Ψηφίστε τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον μουσικό διαγωνισμό του δικτύου φίλων της Eurovision INFE NETWORK, “INFEVISION video contest”, με τη συμμετοχή δεκαεννέα χωρών.

Έπειτα από ψηφοφορία των μελών του INFE Greece, το τραγούδι που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό αυτό είναι το Τι της Josephine, ενώ η Κύπρος εκπροσωπείται από την Charis Savva με το Κρυφτό.

Για ακόμα μία χρονιά, το κοινό από όλες τις χώρες θα μπορεί να ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μέσω του INFEVision Video Contest online voting page. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε και τα 19 τραγούδια που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό, ενώ θα μπορείτε να ψηφίσετε και την Ελλάδα από την χώρα μας. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, θα συγκεντρωθούν όλες οι ψήφοι και θα προσμετρηθούν σαν μια επιπλέον χώρα στην τελική κατάταξη.

Ο τελικός θα μεταδοθεί στις 13 Δεκεμβρίου από το επίσημο κανάλι στο Youtube του περσινού νικητή, INFE Τσεχίας, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με το τραγούδι του Mikolas Josef, “Me gusta”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.