Με “απευθείας ανάθεση” και πάλι η Ελλάδα το 2017 ?

Με “απευθείας ανάθεση” και πάλι  η Ελλάδα το 2017 ?

Έναν μόλις μήνα μετά το τέλος του 61ου διαγωνισμού που έδωσε τη σκυτάλη στην Ουκρανία για τη διοργάνωση της επομένης Eurovision, ήδη υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες -οι οποίες αναμένουμε να δούμε εάν επιβεβαιωθούν-που αναφέρουν ότι θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο θέμα της επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επερχόμενη διοργάνωση.
Στην πρωινή εκπομπή ιδιωτικού καναλιού που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη,η δημοσιογράφος Κλεπάτρα Πατλάκη ανέφερε ότι ήδη ο Διονύσης Τσακνής “παραδίδει τη σκυτάλη” στον Λάμπη Ταγματάρχη κι εκείνος ήδη κάνει τα σχέδια του για τον μουσικό διαγωνισμό του 2017.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «Ο Λάμπης Ταγματάρχης μιλάει ήδη με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία γιατί πρέπει την επόμενη χρονιά να αναζητήσουν χορηγούς. Επιπλέον, σκέφτεται πολύ σοβαρά την υπόθεση… Δημήτρης Κοντόπουλος – Φωκάς Ευαγγελινός.
Ακούγεται ότι θέλουν μια φωνή που να έχει πέραση στο ελληνικό κοινό. Ποιο όνομα είναι αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό Ταγματάρχη – Κοντόπουλου; Η Demy! Μάλλον θα πάμε σε απευθείας ανάθεση με Κοντόπουλο – Ευαγγελινό και ίσως Demy».
‘Όλα αυτά βέβαια αρκεί η χώρα μας να δηλώσει την πρόθεση της είναι παρούσα στην 62η διοργάνωση.
Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο από την εκπομπή “Με το Καλημέρα”

https://www.youtube.com/watch?v=GA7ExC67838

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.