Ελλάδα 2017: Με το δίδυμο Κοντόπουλου-Φωκά και την Demy στην Ουκρανία;

Ελλάδα 2017: Με το δίδυμο Κοντόπουλου-Φωκά και την Demy στην Ουκρανία;

Πριν καλά καλά τελειώσει ο 61ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και 11 μήνες πριν τον επόμενο διαγωνισμό στην Ουκρανία, η πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, άναψε για τα καλά τα σενάρια για το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το 2017 στη Eurovision στην Ουκρανία.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Ε “Με το Καλημέρα” Κλεοπάτρα Πατλάκη στην ΕΡΤ έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλαγές όσο αφορά τουλάχιστον το θέμα της Eurovision. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής που φέτος ανέλαβε αποκλειστικά την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής, μετά την αποτυχία της χώρας μας να προκριθεί στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της φαίνεται πως αφήνει το project Eurovision, στον γενικό διευθυντή του σταθμού Λάμπρο Ταγματάρχη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κ Ταγματάρχης έχει ήδη έρθει σε επαφή με μεγάλη δισκογραφική εταιρία και βολιδοσκοπείται το χρυσό δίδυμο του διαγωνισμού Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός, ώστε να αναλάβουν τη συμμετοχή της χώρα μας για τον επόμενο διαγωνισμό.  Η διαδικασία επιλογής φαίνεται να είναι ίδια με πέρσι και να προκρίνεται προς χάριν οικονομίας η εσωτερική επιλογή.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως με χαρά θα έγραφε ξανά τραγούδι για την Ελλάδα εφόσον υπήρχε επίσημη πρόταση από την ΕΡΤ, ενώ πρότεινε την Demy ως πιθανή εκπρόσωπο μας. Όλα αυτά βέβαια μένουν να επιβεβαιωθούν στο μέλλον, αφού η ΕΡΤ δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά της πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, τηλεοπτικό γεγονός στο οποίο έχουν ποντάρει πολλά.

Όπως και να έχει είναι ελπιδοφόρες ειδήσεις που αν τελικά επιβεβαιωθούν, θα κλείσουν τη σύντομη παρένθεση των τελευταίων ετών όπου η χώρα μας βρέθηκε σε χαμηλές πτήσεις στον αγαπημένο μας μουσικό διαγωνισμό.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τη Demy στα περσινά μουσικά βραβεία Mad να ερμηνεύει το τραγούδι Εμείς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.