Με έντονο άρωμα Eurovision τα φετινά MTV European Music Awards

Με έντονο άρωμα Eurovision τα φετινά MTV European Music Awards

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας έγινε η χθεσινή απονομή των μουσικών βραβείων του MTV. Τέσσερις φετινοί συμμετέχοντες στο διαγωνισμό της Eurovision, ήταν υποψήφιοι για τα MTV EMA της χώρας τους. Συγκεκριμένα ο Amir για τη Γαλλία, η Francesca Michielin για την Ιταλία, ο Douwe Bob για την Ολλανδία  και η Laura Tesoro για το Βέλγιο. Από αυτούς μόνο ο Amir πήρε το βραβείο σπίτι του. Η Margaret επιπροσθέτως από την Πολωνία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον τελικό της χώρας της με το Cool Me Down, κατάφερε όμως να στεφθεί εμπορικότερη καλλιτέχνιδα στην γενέτειρά της και να κερδίσει το πολωνικό MTV EMA κατά τη χθεσινή απονομή στο Ρότερνταμ.

Τα MTV European Music Awards συμπλήρωσαν φέτος 22 χρόνια από όταν πρωτοξεκίνησαν το 1994 στο Βερολίνο. Απονέμονται στους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με τις πωλήσεις τους και τις προβολές των βίντεο κλιπ τους μέσα στη χρονιά. Παλαιότεροι eurostars που κέρδισαν MTV EMA είναι η Έλενα Παπαρίζου, η Lena, η Loreen, ο Dima Bilan, οι Compart Disco, η Emma και ο Marco Mengoni.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τις υποψηφιότητες ανά χώρα:

https://www.youtube.com/watch?v=rlm5RmZOITc

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.