Μαυροβούνιο 2017: Ακούστε το τραγούδι του Slavko Kalezić με τίτλο “Space”.

Μαυροβούνιο 2017: Ακούστε το τραγούδι του Slavko Kalezić με τίτλο “Space”.

O RTCG, o εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου είχε ανακοινώσει, οτι η συμμετοχή του Μαυροβουνίου, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Πριν απο λίγα λεπτά, ακούσαμε το τραγούδι με το οποίο ο Slavko θα διαγωνισθεί στο Κίεβο. Ο τίτλος του, όπως γνωρίζουμε, είναι Space και συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Momčilο Zeković. 

Ο Slavko Kalezić, είναι τραγουδιστής και στιχουργός από το Μαυροβούνιο. Ο Slavko είναι πολύ γνωστός και από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας του, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κόσμο του θεάματος. Έχει συμμετάσχει στο X-Factor Adria και κυκλοφόρησε το πρώτο του album πριν δυο χρόνια. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά και πρόσφατα ταξίδεψε στην Ισπανία και την Σουηδία με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα το τραγούδι με το οποίο θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision στο Κίεβο.

Ακούστε παρακάτω τη συμμετοχή απο το Μαυροβούνιο για τη eurovision 2017:

Το Μαυροβούνιο θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού, διεκδικώντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το Μαυροβούνιο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Το Μαυροβούνιο έκανε το ντεμπούτο του στον διαγωνισμό της Eurovision το 2007 και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα.Έχει αποκλειστεί αρκετές φορές απο τους ημιτελικούς και το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας είναι η 13η θέση το 2015 με τον Knez και το Adio.

2 σκέψεις για το “Μαυροβούνιο 2017: Ακούστε το τραγούδι του Slavko Kalezić με τίτλο “Space”.

  1. το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας είναι η 13η θέση το 2015 με τον Knez και το Adio,αν δεν συμπεριλάβουμε την συμμετοχή του 2004 που κατά το ήμισυ του ανίκει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.