Μαυροβούνιο: Με το συγκρότημα D-Moll στο Τελ Αβίβ

Μαυροβούνιο: Με το συγκρότημα D-Moll στο Τελ Αβίβ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά ο εθνικός τελικός του Μαυροβουνίου για την Eurovision 2019, Montevizija 2019, με πέντε συμμετοχές να διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Μεγάλος νικητής της βραδιάς το συγκρότημα D-Moll με το τραγούδι Heaven.

  1. D-Moll – Heaven
  2. Andrea Demirović – Ja sam ti san
  3. Monika Knezović – Nepogrješiva 
  4. Ivana Popović-Martinović – Nevinost
  5. Nina Petković – Uzmi ili ostavi

To αποτέλεσμα κρίθηκε σε δύο γύρους ψηφοφορίας. Μετά τον πρώτο γύρο στον οποίο ψήφισαν κοινό, μια ραδιοφωνική επιτροπή, μια διεθνής επιτροπή και μιας επιτροπή που αποτελείτο από καλλιτέχνες του Μαυροβουνίου οι δύο καλλιτέχνες που πέρασαν στον Superfinal γύρο ήταν οι :

  1. D-Moll – Heaven
  2. Ivana Popović-Martinović – Nevinost

Ακολουθεί ο πίνακας βαθμολογίας με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου ψηφοφορίας:

 

Στην συνέχεια τα ηνία της ψηφοφορίας πήρε αποκλειστικά το κοινό το οποίο ανέδειξε νικητή το συγκρότημα D- Moll.

3 σκέψεις για το “Μαυροβούνιο: Με το συγκρότημα D-Moll στο Τελ Αβίβ

  1. Θα μπορουσε να συμπληρωνει το αλμπουμ ενος boyband στα 90΄ς. Και εχουμε 2019. Εκτός εποχής. Συμπαθεστατες φωνες παντως. Απο εκει και περα ενα εξαμελες γκρουπ που τραγουδαε ολοι θελει ιδιαιτερο στησιμο επι σκηνης για να βγει κατι ενδιαφερον σκηνικα και να μην καταληξει αδιαφορο. Δεν ειμαι αισιοδοξος για το Μαυροβουνιο φετος.

    1. Σωστότατο σχόλιο! Και έμενα μου έκανε κάτι από βρετανικο boyband των 90ς. Take That, Boyzone( Ιρλανδοι αυτοί βεβαία ) , Westlife, Εast 17 κ.α Καλοτραγουδισμενο ειναι, αλλά βαρετό και παλιακο ολο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.