Μαντώ για Eurovision: “Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι, θα ξανά πήγαινα”

Μαντώ για Eurovision: “Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι, θα ξανά πήγαινα”

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής τους Alpha, Happy Day, συνάντησε τη Μαντώ, η οποία μίλησε για το ταίρι της στο J2US, Κώστα Φραγκολία, για τη Eurovision τη χρονιά που συμμετείχε (2003), αλλά και για το αν θα ξανά συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχαν χαθεί όλα τα πράγματα της Sertab και ήρθε η καημένη στο πλατό ξυπόλυτη, δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει. Της βγήκε τελικά γούρικο αυτό γιατί πήρε και την πρώτη θέση. Εγώ στη Λετονία ήμουν εφτά μέρες άρρωστη με φαρυγγίτιδα. Και ως εκ θαύματος άνοιξε η φωνή τη μέρα που ήταν να τραγουδήσω”.

Όσο για το ενδεχόμενο μιας δεύτερής της συμμετοχής στην Eurovision, δήλωσε: “Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι, θα ξανά πήγαινα”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη της τραγουδίστριας:

https://www.youtube.com/watch?v=-UUn3jB-Jnk

Μία σκέψη στο “Μαντώ για Eurovision: “Αν υπήρχε ένα πολύ καλό κομμάτι, θα ξανά πήγαινα”

  1. Συμπαθέστατη, γλυκύτατη, εχει απολέσει σε κάποιον βαθμό την φωνάρα που ειχε – αλλα και παλι ειναι πολυ καλή, αλλα…ας κάτσει στα αυγά της! Ουτε το 2003 έπρεπε να πάει, (είχε και ένα μετριότατο και αδιαφορο τραγουδι με τραγικό φορεμα), αφου οι μέρες της μεγάλης της μουσικής ακμής ήταν στα 90ς και ειδικά απο το 1989 με 1998 όπου και έσκιζε!
    Έπρεπε να παει το 1990 με το “Στοιχηματίζω” ή με τέτοιου είδους τραγούδι! Τότε έπρεπε να πάει. Τώρα πια…περσινά, ξινά σταφύλια! Το ότι ειναι μια πάρα πολυ καλεί τραγουδίστρια, με πολυ καλη φωνη, συμπαθέστατη, δεν σημαίνει οτι πρέπει να πάει και τώρα…Εκτός αν έγραφε τραγούδι, αλλά και πάλι…

    Στα 90ς θα έπρεπε να είχαν πάει η Μαντώ, ο Κορκολής, ο Λιβιεράτος, η Αρβανίτη, και η Σαμπρινα!

    Επίσης ο Κώστας χαριτοδηπλωμενος που έγραφε πολύ καλή ποπ τότε, θα έπρεπε να ειχε επιλεχθεί κάποια σύνθεση του, ισως και με απευθείας ανάθεση! Ήξερε να γραφει πολυ πιασαρικα ποπ τραγουδια! Και ο Μπιγαλης μονο ως συνθέτης! Το ίδιο και ο Ρακιτζης, μόνο ως συνθέτης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.