Μάλτα: H Destiny Chukunyere μεγάλη νικήτρια του X-factor Malta

Μάλτα: H Destiny Chukunyere μεγάλη νικήτρια του X-factor Malta

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πέμπτο Live Show του X-Factor Μάλτας όπου τέσσερις καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χωράς τους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Μεγάλη νικήτρια και επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στο Ρότερνταμ είναι η Destiny Chukunyere.

Η Πορεία μέχρι σήμερα

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες βδομάδες είχαν προβληθεί  οι “chair challenge” δοκιμασίες για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριών, των άνω των 25 (Overs) και των γκρουπ κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses. Στην φάση των Judges’ Houses οι 6 καλλιτέχνες από κάθε ομάδα επισκέφθηκαν το σπίτι του κριτή-μέντορα τους και με μια τελευταία ερμηνεία μπροστά στον ίδιο και κάποιο σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, διεκδίκησαν μία από τις τρεις θέσεις σε κάθε κατηγορία που οδηγούσαν στα live shows.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Ben Camille, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Howard Keith DebonoRay MerciecaAlexandra Alden, και Ira Losco.

Οι 4 καλλιτέχνες που διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της χώρας είναι οι εξής:

Αφού ερμήνευσαν τα Original τραγούδια τους, ερμήνευσαν ακόμα ένα τραγούδι με ένα καλεσμένο καλλιτέχνη.

Tα Αποτελέσματα

H βραδιά μετά την ολοκλήρωση των ερμηνειών περιέλαβε πολλαπλούς κύκλους ψηφοφοριών μέχρι να καταλήξει στον τελικό νικητή. Σε κάθε γύρο αποχωρούσε και ένας υποψήφιος. Έτσι διαδοχικά είδαμε να αποχωρούν από το σόου ο Kyle Cutajar και μετά ακολούθησαν οι  F.A.I.T.H.

H βραδιά κατέληξε σε μια μονομαχία ανάμεσα στις Justine Shorfid και Destiny Chukunyereοι οποίες ανέβηκαν για μια τελευταία ερμηνεία επί σκηνής και να κερδίσουν τις ψήφους που θα τους στείλουν στο Ρότερνταμ.

Νικήτρια και επόμενη εκπρόσωπος της Μάλτας στην Eurovision στο Ρότερνταμ αναδείχτηκε με την ψήφο του κοινού η Destiny ChukunyereΑς δούμε την τελευταία ερμηνεία της απόψε στο σόου που της έδωσε την νίκη.

Λίγα λόγια για την Destiny Chukunyere

Η 19χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας. Η Destiny συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ Kanzunetta Indipendenza το 2014, στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση με το τραγούδι “Festa t’Ilwien“. Επίσης, κέρδισε το Φεστιβάλ Asterisks Music και το SanRemo Junior στην Ιταλία. Το 2015 κέρδισε την Junior Eurovision, εκπροσωπώντας τη Μάλτα με το τραγούδι “Not My Soul“. Πιο πρόσφατα, συμμετείχε στην 11η σεζόν του Got Talent της Βρετανίας, τερματίζοντας 6η στον Ημιτελικό και έτσι αποκλείστηκε.

Πηγή φωτογραφιών: X-Factor Malta

2 σκέψεις για το “Μάλτα: H Destiny Chukunyere μεγάλη νικήτρια του X-factor Malta

  1. Να σημειωθεί ότι το 2015 εκπροσώπησε τη Μάλτα στη Junior Eurovision κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση, φέρνοντας τη δεύτερη νίκη για τη χώρα στη Junior Eurovision!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.