Μάλτα 2017: Στις 18 Φλεβάρη ο τελικός, αύριο η ανακοίνωση των 16 υποψηφίων

Μάλτα 2017: Στις 18 Φλεβάρη ο τελικός, αύριο η ανακοίνωση των 16 υποψηφίων

Η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας, TVM, ανακοίνωσε την ημερομηνία τους εθνικού τελικού της χώρας “Malta Eurovision Song Contest”, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2017. Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι ο χώρος διεξαγωγής του. Οι δύο επικρατέστεροι είναι το MFCC (Malta Fairs and Convention Center) στο Ta’Qali και το MCC (Mediterranean Conference Centre) που βρίσκεται στη Βαλέτα.

Εκτός όμως από την ημερομηνία του εθνικού τελικού, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία που θα αποκαλυφθούν οι 16 συμμετοχές του “Malta Eurovision Song Contest”. Χθες σε μια εκδήλωση που ήταν καλεσμένοι και οι 60 υποψήφιοι, που επιλέχθηκαν από τις 156 αιτήσεις που κατατέθηκαν στην δημόσια τηλεόραση της Μάλτας, μια ειδική 11μελής κριτική επιτροπή επέλεξε τους 16 που θα λάβουν μέρος στην εθνική επιλογή. Αύριο Τετάρτη 21/12 στο δελτίο ειδήσεων του TVM1 στις 21:00 ώρα Ελλάδος, θα μάθουμε ποιοι θα είναι αυτοί.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο νικητής που θα ταξιδέψει στο Κίεβο θα προκύψει 100% από την ψηφοφορία του κοινού.

Ανάμεσα στους 60 υποψήφιους βλέπουμε και την Jessika που ήρθε πρώτη το 2014 στην ψηφοφορία του κοινού με το τραγούδι “Hypnotica”, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να την κατατάξει στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας κοινού και επιτροπής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.