Η Verka Serduchka κριτικάρει την ουκρανική διοργάνωση

Η Verka Serduchka κριτικάρει την ουκρανική διοργάνωση

Ο Andriy Danylko ή γνωστότερος και ως Verka Serduchka, έδωσε μία συνέντευξη όπου κριτικάρει με σκληρό τρόπο την ουκρανική διοργάνωση για τη Eurovision 2017. Θεωρεί ακατάλληλο το χώρο διεξαγωγής της επόμενης διοργάνωσης, χαρακτηρίζει ως κιτς τις επιλογές των Ουκρανών διοργανωτών ενώ αποδίδει τη δεύτερη θέση που κατέλαβε ο ίδιος στο Ελσίνκι στην άσχημη διοργάνωση του 2005 και στο γεγονός ότι η EBU δεν επιθυμούσε μία δεύτερη κακή διοργάνωση στην Ουκρανία.

Ο Andriy Danylko παρότι είναι μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής για την επιλογή της ουκρανικής συμμετοχής, δεν διστάσει να μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τη διοργάνωση της Eurovision 2017 από τη χώρα του.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διάλεξαν το International Exhibition Center. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν ο διαγωνισμός γινόταν στο κέντρο της πόλης όπου είναι τα καφέ, τα restaurant κλπ… Το I.E.C. αφήνει με λίγες επιλογές τους επισκέπτες, γιατί εξαρτώνται από τα μέσα μεταφοράς για να μετακινηθούν από και προς το κέντρο της πόλης.

Προσθέτει στη συνέντευξη του ότι ανησυχεί στο κατά πόσο η Ουκρανία θα είναι έτοιμη το Μάιο για τη Eurovision, ενώ υποστηρίζει ότι δυστυχώς η Eurovision στην χώρα του αντιμετωπίζεται ως κάτι κιτς, και θεωρεί πως κιτς ήταν και η διοργάνωση του 2005, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι έτσι και τώρα. Τελειώνει τη συνέντευξή του λέγοντας πως ο λόγος που έχασε το 2007 από το Molitva της Σερβίας για 33 μόλις πόντους, ήταν ακριβώς η άσχημη διοργάνωση του Κιέβου το 2005 και το ότι η EBU δεν επιθυμούσε να επιστρέψει ο διαγωνισμός στην Ουκρανία.

Το δικό μας σχόλιο είναι ότι όταν άνθρωποι που συνεργάζονται με το δημόσιο κανάλι της χώρας που διοργανώνει το διαγωνισμό. είναι τόσο σκωπτικοί στις δηλώσεις τους, όσοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Κίεβο το Μάιο του 2017 να είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τον Andriy Danylko ως Verka Serduchka να ερμηνεύει τη συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2007, Lasha Tumbai που έφτασε στη 2η θέση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.