Μάλτα 2017: Η Ira Losco Θα Παρουσιάσει Το Νέο Της Single Στο MESC

Μάλτα 2017: Η Ira Losco Θα Παρουσιάσει Το Νέο Της Single Στο MESC

Όπως είναι γνωστό ο εθνικός τελικός της Μάλτας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου και σήμερα προέκυψε μία νέα πληροφορία. Η Ira Losco, σούπερ σταρ της χώρας και πρώην εκπρόσωπός της στην Eurovision, θα είναι guest της βραδιάς και θα μας παρουσιάσει στην σκηνή το νέο της single. Θα είναι η πρώτη φορά που θα απολαύσουμε την Ira στην σκηνή σε κάτι που θα έχει σχέση με την Eurovision, αφότου γέννησε. H ίδια δεν αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού της αλλά μας δίνει ένα στοιχείο με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook.

Όσον αφορά τον φετινό εθνικό τελικό της χώρας θα είναι η πρώτη φορά, που την απόφαση για το ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Eurovision 2017 στο Κίεβο, θα την πάρει εξ’ ολοκλήρου το κοινό. Ο νέος πρόεδρος της μαλτέζικης επιλογής John Bundy, δήλωσε ότι κάθε γραμμή τηλεπικοινωνιών θα έχει την δυνατότητα μίας ψήφου και από εκεί και πέρα δε θα ισχύουν οι παραπάνω ψήφοι.

Πέρυσι η Μάλτα εκπροσωπήθηκε από την Ira Losco με το Walk On Water και κατάκτησε την 12η θέση με 153 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.