Μάλτα: Τα 6 αγόρια που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Μάλτα: Τα 6 αγόρια που προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Bootcamp στο X-factor Μάλτας, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για την επόμενη φάση του μουσικού αυτού διαγωνισμού, το Chair Challenge.

Η φάση του Chair Challenge ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί την άλλη Κυριακή. Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε από μία ομάδα, οπού μόνο 6 καλλιτέχνες από την κάθε μία θα προκριθούν στην φάση των Judges’ houses, ώστε να επιλεγούν οι 3 υποψήφιοι από κάθε γκρουπ που θα προχωρήσουν στα Live Shows. Αυτή την εβδομάδα το Chair Challenge συνεχίζεται με την ομάδα των αγοριών, την οποία επιβλέπει ο Ray Mercieca. 

Τα αγόρια που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Cain Portelli, Dav. Jr, Dayle Camilleri, Giovanni, Jake Camilleri, Jurgen Volkov, Karl Schembri, Kyle Cutajar, Logan Borg, Matt Blxck, Nedved Galea και Noah Grech. Τα 6 υποψήφια αγόρια που κέρδισαν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, είναι τα εξής:

  • Matt Blxck (Rude Boy – Rihanna)

  • Jurgen Volkov (Bohemian rhapsody – Queen)

  • Dav. Jr (Blackbird – Paul McCartney)

  • Karl Schembri (Canto Della Terra – Andrea Bocelli)

  • Giovanni (7th Wonder – Ira Losco)

  • Kyle Cutajar (Take Me To Church – Hozier)

 

Την επόμενη Κυριακή θα προβληθεί το Chair Challenge των Overs , όπου 6 καλλιτέχνες απ΄την κατηγορία των Overs θα κερδίσουν μια θέση για τον επόμενο γύρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.