Μάλτα: Με την Michela Pace και το Chameleon στο Τελ Αβιβ

Μάλτα: Με την Michela Pace και το Chameleon στο Τελ Αβιβ

Αποκαλύφθηκε προ ολίγου η συμμετοχή  της Μάλτας για την Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ. Πρόκειται για το τραγούδι Chameleon με ερμηνεύτρια την Michela Pace.

https://www.youtube.com/watch?v=tdyQ-ebzFgk

Michela Pace είναι 18 χρονών, γεννημένη στο νησί Gozo της Μάλτας, και ήταν η μεγάλη νικήτρια του Μαλτέζικου X-Factor μέσω του οποίου αναδείχθηκε ως η εκπρόσωπος της Μάλτας για την Eurovision 2019, και υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική Sony Music Italy.

Η Μάλτα έλαβε πρώτη φορά μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision το 1971, δεν έχει κερδίσει ακόμα τον διαγωνισμό αλλά έφτασε δύο φορές έως την δεύτερη θέση, το 2002 με την Ira Losco και το 7th Wonder και το 2005 με την Chiara και το Angel.  Το 2018 η Μάλτα δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό καθώς έφτασε έως την 13η θέση στον δεύτερο ημιτελικό με την Christabelle και το Taboo. Φέτος η Μάλτα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Μία σκέψη στο “Μάλτα: Με την Michela Pace και το Chameleon στο Τελ Αβιβ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.